Juri Semin valmisteli tiimiä mukavasti

Tärkeintä on, että hän suostuu olemaan kierron ja edun pelaaja, jättäen korvauksen. Isco säätää pelin tyyliä klubille – ensinnäkin hän oli juoksija, sitten tärkein paine keskikenttäpelaaja, ja viime kaudella hänestä tuli selkeä David Silvan tyypin leikkikaveri. Lisäksi hän tunnustaa rakkautensa klubille ja osoittaa altruismia kentällä.

Isko arvosteli turhaan. Hän vetää “Real” Photo: AS, SI, BR

“Olen aina valmis auttamaan tiimiä ja tekemään kaikkensa saadakseni parhaansa riippumatta siitä, kuinka pelaan – ensimmäisestä minuutista tai penkistä”, Isco sanoi syksyllä 2016. Näiden sanojen jälkeen hän vietti parhaan kauden uraansa – pelasti pelin, tullessaan korvikkeena ja vetämällä “joukkueen B”, jonka vakavuus toi Realin La Ligan mestaruuteen.

Ainoa “mutta” – hänellä on oltava johtaja voidakseen menestyä. Ja Real on ja tulee olemaan ilmeisempiä ehdokkaita. Siksi Isco tulee joko uudeksi Gutiksi tai lähdetään klubista kesällä. Espanjalainen valitsee ensimmäisen.

Juri Semin valmisteli tiimiä mukavasti: he onnistuivat pitämään johtajansa, kaikki aikaisemmin loukkaantuneet palasivat yleiseen ryhmään. Seitsemässä sparrauksessa “Lokomotiv” osallistui 27 pelaajaa, mukaan lukien Ari ja Chorluku, jotka alkoivat unohtaa. Kesäkauteen verrattuna, kun henkilöstöongelmia oli valtava määrä, ja puolustusväli oli rakennettava käytännössä uudestaan, rautatieyhtiöiden kokoonpano oli täynnä. Tästä huolimatta vain yksi voitto seitsemässä pelissä.

Kuten Semin itse totesi, joukkue tarvitsee pelitasapainon: hyökkäyksessä kaikki on hyvin, mutta puolustuksessa on tapahtunut jonkinlainen epäonnistuminen. Vain yhdessä ottelussa Lokomotiv ei jäänyt. Mutta luultavasti sinun ei pitäisi kiinnittää suurta huomiota tuloksiin. Ensinnäkin Loko pelasi kahdella sävellyksellä, kokeili paljon, ja tänään on vaikea sanoa, missä yhdistelmässä puolustus näkyy keväällä. Toiseksi hän ei näyttänyt kovin hyvältä kesän sparrauksessa, ei tietenkään Premier-liigan johtajana. Kyllä, ja viime talvena. Ilmeisesti tämä on Seminin tyylejä.