Sparrauksessa “Zenit” oli niin hyvä

Se, joka valmisteluvaiheessa oli hyvä. Upea hyvä! ”Zenit” ei näyttänyt menevän tauon. Ensimmäisistä otteluista lähtien Roberto Mancini aloitti perustan ja tiimityöskentelyn, keskinäisen ymmärryksen, hän saavutti konkreettista edistystä. Suuri mahtuu peliin Zabolotny, ja on epätodennäköistä, että ne, jotka seurasivat häntä, muistivat Jubaa. Petrogradissa ilmestyi enemmän hienostunut, monipuolinen hyökkääjä. Ja nyt Zenitillä on enemmän hyökkäysvaihtoehtoja. Todennäköisesti Zabolotny soittaa yhdessä Kokorinin kanssa.

Yleisesti ottaen Petrogradin hyökkäys oli kauniimpi. Kauden ensimmäisessä osassa havaittiin suoruus, nerokkuus. Esimerkiksi “Zenit”, jolla on suuri marginaali ennen kaikkea kattojen lukumäärää. Talvella kylkiluun sisävuoro tuli visuaalisesti (valitettavasti ei tilastoja) paljon pienemmäksi. Peli on tullut entistä yhdistävämpi, kaikkia vyöhykkeitä käytetään, hyökkäävä voima ilmaistaan ​​kyvyksi rikkoa puolustukset, joilla on ei-triviaaleja. Tunne edistystä standardeissa. Ainoa haittapuoli ei ole hetkien merkittävin toteutus.

Sparrauksessa “Zenit” oli niin hyvä, että päätelmä viittaa itseensä: kaikki on hyvin huono. Tällainen hauska paradoksi. Mancini, ilmeisesti, valmisteli tiimin jollakin muulla menetelmällä. Mietin, mitä kuorma oli? Ja onko mitään? Piste ei ole tuloksissa, vaan liikkeessä, kevyydessä, kestävyydessä – epänormaalissa tänä vuoden aikana. Aiemmin Mancinilla ei ollut tällaista kokemusta, on mahdollista, että jonnekin hän oli väärässä – ja keväällä “Zenith” indeksoi kenttää. Mutta tämä on yksi skenaarioista. Toinen – repii kaikki.

“Spartak”

Onko Spartak, Zenit, Lokomotiv ja CSKA valmiina Europa-liigaan? EnnakkoluokitusKuva: Spartak, Lokomotiv, CSKA, Zenit

Massimo Carreran alla Spartakilla, joka on sesongin ulkopuolella, on perinteisesti hyvin haalistunut. Näet, kuinka monimutkainen ja sekava on kaikki: tulos on tulostaulussa, mutta onko kiinnitettävä huomiota siihen, ja jos maksat, missä määrin “tuulen korjaus” on aina keskustelun aihe ja päänsärky. Spartak voitti yhden ottelun viidestä; Muuten, hän taas, kuten viime talvena, vietti vähemmän sparrausta kuin toiset. Ja talvikoulutuksen tärkein ja epämiellyttävä tulos on Jikian menetys kauden loppuun saakka.