Fabian Delph selviytyi lentämään kotiin MM-kisoissa kolmannen lapsen syntymää varten

Fabian Delph on saanut Gareth Southgaten luvan lentää kotiin maailmanmestaruuskisalta hänen kolmannen lapsensa syntymän jälkeen, ja Englannin johtaja sallii Phil Jonesin tehdä saman ja olla oman raskaana olevan vaimonsa kanssa, jos hän toivoa.World Cup Fiver | Opossumin ja kielletyn ajan utelias tapahtuma Lue lisää

Delphin vaimo, Natalie, on määrä saapua 30. kesäkuuta, kaksi Bet365 bonusz päivää sen jälkeen, kun Englannissa pelataan Belgiassa lopullisessa ryhmäpelissäan Kaliningradissa. Manchester Cityn pelaaja on keskustellut Southgaten tilanteesta.

”Gareth on ollut aivan fantastinen”, Delph sanoi. “Ei ole vain minua, siellä on myös Phil Jones – mielestäni hänen vaimonsa odottaa. Minulle ei ole mitään tärkeämpää kuin perhe. Se on aina ensin ja aina. Jos minulla on mahdollisuus päästä takaisin kotiin, aion.Mutta jos ei, hän on kova, hän käsittelee sitä. Emme ole 100% varmoja [mitä tapahtuu], mutta koska peli on 28. päivänä, saattaa olla mahdollisuus lentää takaisin ja sitten takaisin nopeasti. ”

Delph kutsui vaimonsa toinen asia sen jälkeen, kun hän unohti tuoda olennaisen osan Englannin St George’s Park -koulutuskantaan. ”Tapasin hänet, kun olin Leedsissa – hän on Yorkshirestä, joten siellä on vain Yorkshiren teepussit, mutta unohdin ne. Hän soitti minulle sanomalla: ”Olet unohtanut teepussit.” Sata prosenttia, minä vie ne Venäjälle. ”

Delphin Southgaten valinta oli sopiva kirjanmerkki henkilökohtaiseen voittoon. Pep Guardiola myi hänet viime kesänä Stoke Citylle, ja hän päätti Premier League voittajien mitalin.28-vuotias teki 29 kilpailua kaikissa kilpailuissa, jolloin Guardolan ensimmäinen valinta oli jäljellä Benjamin Mendyn vakavan polvivamman jälkeen syyskuussa. Fiver: kirjaudu sisään ja hanki päivittäinen jalkapallosähköpostiosoitteemme. Se oli minulle hankalaa alussa, koska en ollut varma, mihin aion olla klubi, ja minusta oli paljon puhetta siitä, että Bet365 fogadas menen eteenpäin ja aikoinaan jäädä, ”sanoi Delph, joka on Southgate on luetellut keskikenttäpelaajana, mutta korosti, että hän on iloinen voidessaan pelata kaikkialla.

”Mutta minulla oli mahdollisuus jäädä Man Cityyn.Benjamin Mendylle oli valitettavaa, koska hänen ympärillään oli suuria toiveita, ja hänen kanssaan pelaaminen joukkueessa olisi ollut erilainen jalkapallo-tyyli, jännittävä tyyli.World Cupin upeita hetkiä: 1966 World Cup Lue lisää

“Mutta onnistuin hiipumaan sinne vasemmalla puolella ja onnistuin saamaan melko vähän pelejä. Pelasin siellä nuorten poikana, mutta ei monta kertaa.Pelasin siellä todennäköisesti yhden tai kaksi kertaa Aston Villa Gérard Houllierissa, mutta ei oikeastaan. hän muutti mielensä uudelleen.

”Olin täysin sitoutunut pysymään Aston Villa -hotellissa”, hän sanoi. ”Syynä ei ollut, koska allekirjoitukset, joita aiomme tuoda vahvistamaan voidaksemme taata, että emme taistaisi alennusta – se ei koskaan tapahtunut. Mahdollisuus mennä ja voittaa Premier League, kilpailla tai voittaa Mestarien liigan, oli liian suuri mahdollisuus jättää väliin. pysyi. Puhuin klubille, ja klubi tuli ulos lausunnollaan ja se oli kunnossa [mutta] paljon tavaraa sekoittui.Minulla ei ole koskaan ollut mahdollisuutta tulla ulos ja puhua siitä. Tilanne oli pohjimmiltaan kolmen tai neljän vuoden ajan, taistelin viikolla, viikolla, jotta joukkue ei päässyt alentumaan, ja se vie sinut.

”Minulle se oli se, että henkilökunta menettäisi työpaikkansa – minulla oli suuri suhde niihin, keittiön henkilökunta, kit-miehet, siivoojat, ehdottomasti kaikki. Rakastin klubia niin, että minulla oli kova. ”