Betsson group affiliate

Betsson BC ei ole pelkästään urheiluvedonlyönti, vaan myös erityinen pokeriosa “Betsson Poker”, joka kerää yhä enemmän faneja ympäri maailmaa. Kaikki pokerihuoneen käteishinnat ovat euroissa.

Rekisteröityminen Betssoniin

Rekisteröinti ei poikkea vakiomuotoisesta kyselylomakkeesta, joka tarjotaan uudelle tulokkaalle sen jälkeen, kun hän oli päättänyt liittyä Betssoniin. Lomakkeen täyttämisen on oltava latina.

Kampanjat ja bonukset

Bonusohjelmat ja promootiot Betssonu ei ota pois. Vedonvälittäjän toimisto pyrkii parhaalla mahdollisella tavalla tyydyttämään pelaajia erilaisilla palkinnoilla ja palkinnoilla. Esimerkiksi on jo käynnissä bonuksia, jotka voidaan saada heti rekisteröinnin jälkeen ensimmäisen talletuksen hyvittämisen jälkeen. Nyt Betsson tarjoaa uusille asiakkailleen bonuksen vakuutuksen muodossa Betsson group affiliate ensimmäiselle panoksellesi. 50% ensimmäisestä panoksesta tai Live-vedosta on vakuutettu vahinkoriskille, korvauksen enimmäismäärä on 30 €.

IVY: n bonus tarjoaa hieman rajoitettua – tämä käytäntö on yleinen länsimaisten vedonlyönnin keskuudessa. Tämä tehdään niin, että “bonusten metsästäjät” poistetaan asiakkaiden luettelosta. BC Betsson puolestaan ​​tarjoaa bonuksia, kun käytetään mobiilisovellusta tai Betssonin sivuston mobiiliversiota.

BK Betsson haluaa jatkuvasti asiakkailleen päivityksiä eri kampanjoista tavallisille pelaajilleen. Esimerkiksi ennustekilpailu järjestetään, jossa paras parhaiten saa arvokkaita palkintoja ja lahjoja tai vastaanottaa tilille lisäbonuksia.

Jos päätät kokeilla kättäsi kasinopeleissä, sinulla on myös mahdollisuus saada 100% ensitalletuksestasi 100 euron suuruinen bonus. Ja pokerihuoneessa on ilmaisia ​​turnauksia, joissa on todellinen palkintopotti.

Line yBetsson

BC Betsson pyrkii aktiivisesti laajentamaan asiakaskuntaa. Uusien pelaajien määrän jatkuva kasvu johtui siitä, että Betsson sai hyvän ehdotuksen vetojen rivissä. Se houkuttelee monipuolisesti ja erilaisilla jopa epäsuosittavilla urheilulajeilla, jotka erottuvat merkittävästi kilpailusta. Tarjotut suhteet ovat melko korkeat, ja keskimarginaali on vain noin 6%. Kaiken kaikkiaan Betsson voi tarjota sinulle yli 400 erilaista urheiluseuraa, turnausta ja kilpailua eri puolilta maailmaa.