Vonn vahingoitti polveansa ja hävisi kilpailunsa Louise-järvellä

Kolmekymmentäneljä-vuotias Vonn on menestynein nainen maailmancupin historiassa ja on tarkoitus rikkoa Ingemar Stenmarkin absoluuttinen ennätys viime kaudellaan. Ruotsalainen legenda viivästyi neljällä voitolla.

Naiset juoksevat kaksi ajoa ja super jättiläis slommin 30. marraskuuta Louise-järvellä. Nopeuden kurinpidon kuningatar Vonn voitti siellä 18 cup-kilpailua ja Kanadassa hän halusi lähestyä Stenmarkin ennätystä. Hän toipui kuitenkin polvivammasta harjoittaessaan Copper Mountainilla. Kuinka vakava hän ei.

“Kaaduin eilen super-G: n kohdalla ja loukkasin polveani. Hyvä uutinen: En tarvitse leikkausta. Huonot uutiset: En voi mennä Louise-järvelle ”, kirjoitti vuoden 2010 olympialaisten vuoden 2010 Vancouverin mestari ja entinen maailmanmestari Twitterissä.Ensimmäisten raporttien mukaan hän on loukkaantunut vasempaan jalkaansa.

Tauon jälkeen harjoittelu Kanadan talvikeskuksessa jatkui. Nopeimman ajan otti italialainen Christof Innerhofer, itävaltalainen Matthias Mayer oli kahdeksasosa sekuntiosaa. Crystal Globe Defender voitti sveitsiläisen Beat Feuzin, hävisi 85. sijalle kahdeksannen sijan.