Hänen nuorempi maanmiehensä

Kauden ensimmäisen kymmenen ottelun jälkeen ilman pistettä, Pavel Zacha meni ala-AHL: iin aloittamaan maatila. Palattuaan viiden avun saldoilla neljästä kaksintaistelussa Binghamtonin takana, hän odotti seuraavien kahden alkavan rikkoa nollaa, mutta teki maalin kahdessa peräkkäisessä kaksintaistelussa ja löysi muodon viimeisellä aloituksella keskiviikkona.

Hän saattoi juhlia ensimmäistä kertaa 31. minuutilla, kun hän sai takaisin kädellä yrittämällä siirtävän Carey Price -sivun oikeanpuoleisen navan, ja he sai heijastuneen kiekon verkkoon. 34. minuutilla Zacha pääsi voimapeliin ja pääsi ulos samasta paikasta ja sai New Jerseden viidennen maalin. Ero oli siinä, että hän päättyi etukäteen ja osui aukkoon Hinta.Tasapainon 12 0 + 0 ottelun jälkeen 21-vuotias Brnosta nousi yhtäkkiä 15: een 4 + 0-otteluun.

”Keskityn peliin: luisteluun, ärsyttämiseen, voittoon kiekot ja Unibet meneminen portille. Ryhmätoverini toimittavat minulle upeat passit. Minulla oli paljon mahdollisuuksia aiemmin, nyt se lopulta tapahtui minulle. Luottamukseni on nyt varmasti korkeampaa kuin se oli ennen lähetystä tilaan ”, Zacha sanoi.

Hänen nuorempi maanmiehensä Filip Chytil (20:39, 1 + 0, +2, 1 laukaus) Rangers : ltä kirjoittaa samanlaisen tarinan kuin Zach NHL: ssä. Hänellä oli kolme avustajaa kauden avajaisista 17 alkaen, mutta hän odotti ensimmäistä tavoitetta 18. kaksintaisteluun.

Tšekin jääkiekon 19-vuotias suuri kyky, joka viime vuonna debytoi kuuluisassa kilpailussa kaikkien aikojen nuorimpana, rikkoi huonon onnen ampumalla 12.Pääkaupunkeja juhli myös Dmitry Yashkin (7:30, -1, 1 laukaus). Toisaalta David Kämpf (15:12, +/-: 0, 2 laukausta) ja puolustaja Jan Rutta (11:42, -1) joutuivat selviytymään toisesta takaiskusta Chicagossa.

maalivahti David Rittich sai ottelun. Keskiviikon kotivelipelissä Winnipeg : ää vastaan ​​hän sai 37 laukausta 40 laukauksesta ja valittiin Calgary 6: 3-voiton toiseksi tähdeksi. Flames ja Tšekin edustaja portilla tulivat kolmannen kerran peräkkäin ja juhlivat aina voittoa.Kolmessa ensimmäisessä käynnistyksessä, vaikka 15 ampumayritystä epäonnistuivat edelleen, seuraavat kaksi kaksintaistelua, mutta hän pystyi aina juhlimaan.

Viimeisen kauden 20 tavoitteen jälkeen tämän vuoden maalilista avattiin Coloradota vastaan ​​lauantaina ja jatkui keskiviikon kotikilpailussa Vancouver : n kanssa. Ducks voitti 4: 3 voiton toisella kodin osumalla 28. minuutista, kun voimapelissä maalivahti Jacob Markström pommii vasemmasta ympyrästä – https://onlinebrasilapostas.com.

Samana päivänä kaksi kilpailun tuottavinta tšekkiä, David Pastrňák Bostonista ja Jakub Voráček Philadelphiasta, lähti tyhjänä samana päivänä.Voracek (16:41, -2, 1 laukaus) oli jäällä kahdessa maalissa, joka löydettiin Philadelphian tappiosta 2: 5 Buffalossa, josta yksi avustaja teki Vladimir Sobotkan (14:02, 0 + 1, +/-) : 0).

Tsekkiläiset hyökkääjät Tomas Nosek (8:38, 1 + 0, +1, 3 laukausta) ja viimeisten päivien aikana, kun he eivät ole pelanneet korvaavia tilalle, ja Tomas Hyka (8) : 12, +/-: 0) liittyivät yhteen kolmanteen Vegas -hyökkäykseen. Se tapahtui jäällä Arizonan jäällä ja ensimmäinen, joka nimettiin hänen kauden toiseksi osumaansa, auttoi Golden Knightsin menestykseen ulkona menestyksessä ylitöiden jälkeen 2: 3. Kesti 26 minuuttia, kun Nosek päätti heilauttaa vasemman ympyrän takaa kohti laukausta ja kiekko kellui oikealle Darcy Kuemperin maalin vasempaan yläkulmaan – 1: 1.