Spartan sairaala. Tämä on aivan liikaa, valmentaja Krupp pahoittelee

Piskáčekista, Košťálekista tai Oinasta on edelleen mahdollisuus aloittaa ennen perjantain kaksintaistelua Zlínissä, se riippuu tämän päivän retkistä. Mutta joulun aikaan Klimekin, Říčkan, Smejkalin, Černochin, Kalinan ja Pavelkan olisi oltava jälleen saatavilla. Pelin ulkopuolella on myös Přibyl.

“Se on kymmenen! Ehkä imetät tietoisesti minut ”, Krupp lievitti muuten epämiellyttävää tilannetta. Marast tarkoitti kuitenkin laskeutumista ylimääräisen edustajan ensimmäisestä paikasta viidenteen, kun taas sairas tyttö ei syyttä faasin nopeaa palaamista.

Mitä tehdä sille? ”Laita se alas. Tosiasia, että meillä on nyt täysin erilainen joukkue.Tässä tapauksessa kokoonpanossa ei tapahdu banaalia liikettä, joukkueen roolit ryhmittyvät kokonaan uudelleen ”, 53-vuotias valmentaja kertoi Ison räjähdyksen seurauksista. samalla kykenevä uhraamaan putoamisen ohjuksiin. He pyrkivät Sparta-tavoitteeseen todella siunattuina.

Joten Kruppin on työskenneltävä sen kanssa, mikä hänellä on. Järjestelmä sisällyttää kiireellisesti nuoria pelaajia, uusia muodostumia voiman pelaamiseen tai heikentämiseen päättää päivää ennen peliä. Tämä on entisen puolustajan ja Stanley Cup -voittajan ensimmäinen vakava Spartan-testi.

Kuvailemaan matkustamon nykyistä tunnelmaa hän selvittää, mikä tšekkiläinen vastine englannin kielelle on “vihainen”.Hän saa käännöksestä kunnollisen version, vihainen. ”Olemme kaikki turhautuneita tuntemaan heidät. Jos minun piti verrata sitä johonkin, kuvittele pommi, jonka tahtia palaa vähitellen. Meillämme se on niin lyhyt ”, hän osoittaa tuskin muutama tuuma.

Ainakin osan pessimismistään leikkasi ruotsalainen selkä Erik de la Rose, joka tuli Vítkovicesta vastineeksi Blaž Gregorecille. Slovenian puolustaja ei ollut tyytyväinen Spartaan, joten hän pyysi passia.

“Et halua pukuhuoneessa jonkun, joka ei halua olla siellä”, Krupp tunnustaa puolustavan castingin, vaikka hytti menetti jokerin, joka tunnusti tšekin kielen.Mutta se ei ollut Gregorc, jonka Sparta toi takaisin Hradecista pelin suhteen.

Mutta Kruppin ei pitäisi olla etsimättä positiivista tilannetta.

“Pojat ovat tarkempia. Kun voitat, et ratkaise kaikenlaisia ​​pieniä asioita, ehkä puolustuksessa. Voitat ja siitä kaikki välität. Mutta tilanteessamme kaikki ovat mahdollisimman valppaina ”, toteaa jäljettömän lisääntyneestä hoidosta.

Pelaajat pyytävät häneltä yksityiskohtia paljon aikaisemmin, ja hän ryntää niitä enemmän tahmeisiin harjoituksiin.