Sparty-jääkiekkoilijat voittivat taistelun Liberecin kanssa, Bucht päätti hyökkäyksissä

Spartalaiset voittivat Liberecin edessä heidän yleisönsä kahdeksannen kerran peräkkäin, Valkoinen Tigers mutta kohta riitti palata pöydän päässä edessä Pilsen. Dramaattinen kaksintaistelu päätti hyökkääjä Jan Buchtele joka sitten suljetaan temppu.

Molemmat joukkueet vetää ulos terveysongelmia maalivahti niistä Pöpperle ja Lašák viime odotettu kaksintaisteluun kakkoset ja Lukas Schwarz. Nuo kuitenkin ensimmäisen jakson aikana, jonka edelsi minuutin hiljaisuuden uhrien terrori-iskujen Pariisissa, ei ollut paljon työtä.

Ensimmäinen keskittyen Repik 13 minuutissa välähti hilpeä Vampola yksittäisiä tapahtumia, mutta Luke tehnyt hänelle tavoitepiste.Useimmille kotimainen ravisteli Kudrna, joka sai ohitti puolustuksen Severočechů, mutta Schwarz kaivella sitä.

Yllättäen melko rauhallista asioihin alustava kaksikymmentä minuuttia suuresti sekoitetaan sisäänkäynnin toiselle. Päässä sinisen linjan YO pyörän Luke meni täysin ilmainen varret, The nepohrdl jälkeen 53 sekunnin lähettänyt White Tigers johtaa. Ohitti toisen 51 sekuntia, kun Luke sai itsensä ennen Bulíř ja kotiin maalivahti kauniisti neuvoi Deke on kämmenlyönti.

Myöhemmin heikkeneminen voisi vastata Hlinka, mutta Schwartze epäkypsä. Toisaalta Řepíkin Sevcon isku oli juuri edellä. Sitten hän soitti valtapelistä ja Sparta, jossa Tšaikovski pyyhki pommi päässä sinisen linjan seulontaa Buchteleho ja prahalaisten vähentää 1: 2 Klo 33.minuutin pelin neljä kummallakin puolella kiinnitti Tšaikovski sen sijaan suositella laukausta upean syötön klo taidemuoto, kohdat näyttävät kuitenkin osoittautunut Schwarz kansi.

Pian pelasti Luke mutkan jälkeen Radivojevic ylempi tanko kun kiekko räpylä hämmästykseksi kaikki läsnä kokonaan hän jäi. Vuonna 35. minuutti Sparta iski jälleen: bek Mikus oli loistavasti työnnettiin hyökkäysalueelle, jossa eteenpäin terän Netík, hän löysi Buchteleho ja Schwarz ei voinut. Lisäksi vaihtuvuus on suorittanut 46 sekuntia ehdottomasta isku sinisen linjan Tšaikovski. Toinen laskeutui Spartans ei tilaisuutta.

alussa kolmannen osan stabiloi Pohjois Bohemia suurella vaivalla tunkeumaa noin hänen prässi ja myös antaa heille 50 minuuttia kiinni.Kun Procházkova syrjäytymisen ja joutumasta prässi pidetään Švrček maalia Lukas varret takaisin, mutta Peli jatkui ja kesti isku yläkulmassa Ševc. Tavoitteena vahvistaa tuomareiden videon lisäksi Švrček meni rangaistusalueelle ja se oli Repik joka oli jo palannut puolen minuutin kuluttua pelin jälkeen.

Jo pitkään näytti siltä, ​​että se on voittanut osuma, mutta 59 minuuttia käytti hyväkseen Sabolicin onnistunutta puhelua ja lähetti kaksintaistelun laajennukseen. Siinä Luke veti kaksi kertaa Repiekaa. Perusasetelmat ratsiat onnistuneet Bakos ja viime hetken Hlinka vastasi kuudennessa kauden päättänyt Buchtele.