Tunne Spartalle: Olut makasi takana, Liberecin kani oli vihainen

Emotions voitti myös jotkut Spartan-fanit O 2 -alueella. Jännittynyt kaksintaistelu huipentui kiistanalaisin hetki kolmannessa erässä, kun kun vain Liberec hyökkäystä varret kotijoukkueen puolustuksen Švrček työnnetään maaliin muutaman sekunnin ja makasi hänet.

Závaru maalintekijän edellä vei Liberec bek Martin Ševc, joka teki kovaa ammuttua yläpalkin alta. Erotuomari kuultuaan kollegan videon tavoitteeksi arvioimaan tilannetta, lisäksi Spartan-back poissuljettu kaksi minuuttia pitämiseen.

“Tiesin vain, että olisi tavoite. Ehdottomasti tavallinen tavoite. Hänen syynä oli työntää minut niin tyhmästi omaan päämääriini. Siellä hän hierotti minua, enkä päässyt ulos.Sitten hän meni tarkistamaan videon erotuomari, joten tiesin, että se olisi tavoite “, sanoi edustaja Repik.

Samalla myönsi, että hän oli yllättynyt Švrčkovým syrjäytymistä. “Totisesti, en tiennyt edes, mistä hän oli menossa. Yhtäkkiä meidän valmentaja sanoi, että meillä on valtapelistä, onko menemme sinne ja anna toinen tavoite. ”

Repik tehtävä suoritettu, kun puoli minuuttia numeerinen etu ja otti Liberecin takaisin linja. Mutta se yleisö vihelsi voimakkaasti penkillä vieraat saapuivat muutamaa kuppia olutta.

“jää alkoi tehostaa. Valitettavasti olut alkoi kaataa ulos auditoriosta “, vastasi Repek. “Näin ei pitäisi tapahtua lainkaan. Mitä he haluavat, tämä ei ole normaalia. En ole nähnyt sitä O2 Arenaissa vielä. Ehkä olutta jäällä, mutta tämä oli sateenvarjoilla.Mukavasti siellä sitten haistanut “, hän sanoi 26-vuotias hyökkääjä, joka on Leo taisteli modernin Prahan hallissa finaalissa KHL.

Repik huolimatta ikävä kokemus päihittää Shootout joka päätti třígólový Jan Buchetele voisi olla tyytyväinen ainakin valkoisten tiikerien palatessa pöydän yläosaan.

“Käytämme lomakettamme. Se oli tasapainoinen ottelu. Peli kaatui puolelta toiselle. Emme jättäneet mitään, tällainen leikkimökki. Se on hyvä kokemus, joka voi olla erittäin hyvä nuorten pelaajien kannalta tulevaisuudessa “, sanoo Liberec-tiimin paras joukkuetoveri.