Aiemmin pallo oli kultaisempaa

Leo Messi -kokoelman viides ZM näyttää ainakin loogiselta. Mutta mikä ei todellakaan noudata mitään logiikkaa, on argentiinalaisen priman ekstravagantit asut virallisissa seremonioissa viime vuoden parhaan pelaajan nimeämiseksi.

Barcelonan twitteristä päätellen Messi aikoo yllättää yleisön myös tällä kertaa asettamalla puku kaikkein triviaalimmalle suunnittelulle, jossa sisustuselementit eivät muistuta yksiselitteisesti kruunua Real Madridin vaakunasta.
Golden Ball -palvelun lisäksi jaetaan myös muita arvostettuja palkintoja. Kolme ihmistä väittää myös parhaan valmentajan tittelin -2015: Luis Enrique (Barcelona), Josep Guardiola (Bayern) ja Jorge Sampaoli (Chile-joukkue). Yksi FootballHD.ru-kirjeenvaihtajista on jo kauan päättänyt päähaastajastaan.

Nimityksessä ”Maailman paras jalkapalloilija” on edustettuna saksalaisia ​​Celia Shashich, amerikkalainen Carly Lloyd ja Ayia Miyama, joka edustaa Japania. Ja lopuksi, FIFA Ferenc Puskas -palkinnonsaaja palkitaan hänen ikimuistoisella patsaallaan, josta Alessandro Florenzi (Roma), Lionel Messi (Barcelona) ja Wendell (Atlético Goianense) kilpailevat.
Vuoden 2015 tuloksia seuraavan Golden Ball -palkintojenjakotilaisuuden alku tapahtuu klo 20.30 Moskovan aikaa, mutta toistaiseksi voit päivittää muistojasi leikillä, jonka FIFA on laatinut suoraan Zürichin tapahtumaa varten.

Kuka sai ZM: n, kun se vielä merkitsi jotain

Se tosiasia, että palkintona nykyään planeetan parhaalle jalkapalloilijalle ei ole niin merkittävä, kirjoitimme takaisin viime vuonna. Jos pähkinänkuoressa –
Tänään palloa hallitsee ei niinkään parhaan pelaajan valintaperiaate, kuin suunnitelmat seuraavalle liikkeelle PR-kampanjassa, jossa tuotemerkkihahmot katsovat meitä kiiltäviltä sivuilta, mainostauluilta ja televisioidemme näytöiltä. Messin, Neymarin ja Cristianon taitojen epäilystä ei voida hyväksyä edes uudenvuoden tilassa, mutta kaikki tämä Zürichin ikkunapuku on todella tylsää. Tässä artikkelissa luetellaan pelaajia, joilla on pääsy menneisyyteen ja joiden menestystä jalkapalloseremoniassa oli vaikea ennustaa. Riitojen siltapää on rivissä, “se oli parempi ennen” -tila on aktivoitu.

1992. Marco van Bastin, Milano
Kauden saavutukset: Euroopan Super Cupin ja Intercontinental Cupin voittaja, nykyisen Serie A -arvonnan paras maalintekijä
Pääkilpailija: Hristo Stoichkov, 18 pisteen ero