Ainakin se oli ennen kuin Mourinho erotettiin

Ainakin se oli ennen kuin Mourinho erotettiin. Luovan suunnitelman jalkapalloilijoista on akuutti pula. Itse asiassa vaara on ainoa valinta mentorille keskiviivan vasemmalla sivulla. Schürrle ja Salah, jotka pystyivät asettamaan terveellisen kilpailun Chelsean johtajalle, lähtivat. Nyt kaksi ihmistä pystyy pelaamaan belgialaisen laitahyökkääjän asemaa: nuoret ja kokemattomat Kennedy ja Pedro, jotka esittelivät ainakin jonkin verran vähäistä variaatiota eläkeläisten liikkeeseen.

Azarin, kuten kaiken Chelsean, perustavanlaatuinen ongelma on kuitenkin heidän kesäharjoituksissaan. Englannin edelleen hallitsevan mestarin valmennushenkilökunta vähensi tarkoituksella esikautta, jotta pelaajat voisivat toipua kahden uuvuttavan kauden jälkeen. Joukkueen selkäranka oli ontossa tilassa kärsimään raskaita kuormia.

Viime vuonna Chelsean johtajat käyttivät rajojaan viettäen yli 80% peliajastaan ​​kahdessa suuressa turnauksessa: Premier League ja Champions League. On huomionarvoista, että viimeisen viiden vuoden aikana yksikään Englannin jalkapalloeliitin edustaja ei ole ladannut päähenkilöitään yli 73% -75%. Tauko sinisille “eturintajille” oli välttämätöntä, kuten ilma, mutta koulutuksen puute ei auttanut poistamaan kertynyttä ylikuormitusta, mikä johti siihen, että Hazard and Co. tuli kauteen valmistautumattomana.

Väsyttävä klubiaikataulu, Chelsean avaintoimittajien tärkeä rooli maajoukkueissaan, samoin kuin talvi tauon lopettaminen Valioliigasta, heikentää väsymätöntä henkilöä. Alla on taulukko, josta käy selvästi ilmi, että Hazard kolmen vuoden ajan – elokuusta 2012 nykypäivään – vietti eniten Englannin liigan pelaajien otteluita. Hänellä on 218 peliä, mikä on 12 tapaamista enemmän kuin Oscarilla, joka on 24-vuotiaan keskikenttäpelaajan lähinnä tavoittelija tässä häikäilemättömässä luokituksessa. Muuten, omituisessa pettymys Top 10: ssä on viisi Chelsean edustajaa kerralla. Järjestelmävirhe olisi pitänyt odottaa.