Jätä Louis van Gaal

Pro: Hollantilainen asiantuntija ei koskaan ollut se, joka antaa parhaan tuloksen lyhyessä ajassa. Ajaxin kanssa hänestä tuli mestari kolmannella työvuonna, AZ: n kanssa – neljännellä. Lisäksi nimikkeiden kokonaismäärä ei aiheuta kysymyksiä hänen pätevyydestään. Lähes jokaisessa paikassa hän saavutti merkittäviä tuloksia, kenties sen vuoksi Louis on melko itsepäinen asiantuntija, taivuttaen linjaansa. Kiihtyminen tässä tapauksessa ei ole sen arvoista: jos olet jo päättänyt uskoa ryhmän rakentamisen tälle henkilölle, sinun on ymmärrettävä, että sinun on oltava kärsivällinen.

Miinukset: Ymmärrettämätön peli, tuloksen puuttuminen ja teoreettisesti valtavat kustannukset eivät saisi jättää valintaa hollantilaisen tulevaisuuden valinnassa. Lisäksi toistaiseksi kotimaisella areenalla voiton saaneissa huippuklubissa hän saavutti paljon nopeammin: Barcelonan ja Bayernin kanssa mestaruuden voitti aivan ensimmäisellä kaudella. Carte blanche van Gaal sai vaikuttavan vaikutelman, mutta kärsivällisyys saattaa loppua jonain päivänä. Klubi ei ole ottanut askelta eteenpäin toista vuotta, eikä ole edes vihjettä, että tämä tapahtuu lähitulevaisuudessa. Valmentajan vaihto edellyttää kuitenkin melko varmasti muutoksia kokoonpanossa, mikä lisää uusia menoja.

Lasituslaite risteyksessä. Kuka valmentaa Manchester Unitediä? Kuva: Getty Images

Palkkaa Pep Guardiola

Hyödyt: Viime aikoina tuli tiedossa, että espanjalainen asiantuntija päätti lopettaa yhteistyön saksalaisen jättiläisen kanssa kauden päättymisen jälkeen. Ei ole epäilystäkään siitä, että kysyntä yhdelle maailman parhaimmista valmentajista tulee olemaan valtava, mutta onko tämä valinta oikea Unitedille? Näyttää siltä, ​​että kyllä: ensinnäkin hän saarnaa jalkapalloa, joka perustuu pallohallintaan, jota Manchester yrittää pelata, toiseksi hän tietää kuinka selviytyä hyvin pelaajien kanssa ja mitä tämän taiton puute voi johtaa, olemme hyvin Näimme Chelsean käyttävän tuoretta esimerkkiä, ja kolmanneksi Pep on henkilö, joka osaa antaa tuloksia. Kahdeksan vuoden ajan, jonka hän ohjasi Barcelonaa ja Baijeria, hänen palkinnonsa täydennettiin 19 uudella näytteillä. Ei paha, eikö niin?