Kun Tšeršesov johti maajoukkuetta, yhteiskunta

Stanislav Tšeršesov oli päivän keskiväliin 18 päivään toukokuuta 2017 saakka ollut “uuden aallon” esimerkillinen edustaja. Tähän jaksoon asti hän selviytyi täydellisesti uudistajan, kovan kaverin ja riippumattoman valmentajan roolista – luonnollisesti tekemällä populistisia päätöksiä. Vilpittömästi loisti jokaisen pelin parissa kotimaiseen jalkapalloon, sanomalla lehdistötilaisuuksissa oikeat asiat, kuten “ei ystävällinen, mutta hallitseva”, loi joukkueessa oikean ilmapiirin ja kaiken muun. Näin tapahtuu joskus vallankaappauksen tai katoamisen partaalla olevien uusien poliitikkojen kanssa – he alkavat vaalien jälkeen “tarttua yhteiskunnan vaatimuksiin”.

Verinen hallinto. Miksi Rebrovin jättäminen maajoukkueeseen on katastrofi Kuva: R-Sport, Premier League

Kun Tšeršesov johti maajoukkuetta, yhteiskunta oli vain vallankaappauksen partaalla. Edellinen kuningas erosi lauseella ”Olemme paskaa!” Haastattelussa Dudun kanssa. Hänen ennakkoluuloton tuomioistuimensa päättivät juoda kalliita juomia patonien säädytöntä päämaissa. Ihmiset olivat vihaisia ​​siinä määrin, että harhaoppiset ja nostalgiset ajatukset vääristä Fabioista ja vääristä helvetistä – hänen kanssaan-Venäjän kanssa – olivat liukastelemassa aitoilla ja ainutlaatuisten luovien ryhmien toimituksissa. Se tosiasia, että ehkä vanha italialainen ei ollut niin huono edes yhdestä 9 lyam-eurosta vuodessa, tosin Usmanovin taskusta.

Tšeršesov sai kaiken kiinni. Sain vanhan vartijan – kiitos, soitan pakkaukselle nuoria. Tšeršesovin ensimmäisessä joukkueessa oli noin puolitoista paskaajoukon jäsentä. Sain pelkurin pelin – hyväksytty. Ensimmäisestä haastattelusta lähtien Cherchesov lähetti uskon hyökkäyksen jalkapalloon. Saimme Kokorinin Mamaevin kanssa – okei. Emme soita heille ollenkaan. Entinen Legia-valmentaja, joka sai ylimaksuja nimityksen muodossa Venäjän kauheimpaan asemaan, on korottanut tasaisesti hyväksymisprosenttiaan. Ikään kuin joka päivä oikein huomenna, hän odotti Levada-keskuksen kyselyä maajoukkueen päävalmentajasta. Ikään kuin hän haluaisi ajaa valtion duumassa. Oli kuin kansanhuhu todella innosti häntä.