Kutsu Jose Mourinho

Miinukset: Guardiolaa vastaan ​​ei ole merkittäviä perusteita. Kyllä, hänen on maksettava paljon, kyllä, varmasti on tarpeen ostaa vielä muutama tähti. Vaikka pelkäämme, että hän ei välttämättä pysty selviytymään tiiviimmästä ja kilpailukykyisimmästä mestaruuskilpailusta, nämä ovat kaikki päästöjä verrattuna siihen, mitä osinkoista voidaan tehdä tästä yhteistyöstä. ”MU” jättäessään Alex Fergusonin etsii pitkäaikaista valmentajaa, ja Guardiola on tästä rodusta, joten sinun on tartuttava siihen molemmin käsin eikä päästävä irti.

Hyödyt: Kaikissa joukkueissa, joissa Special One työskenteli, hän saavutti paljon: hänen johtamansa Porto, Chelsea, Inter ja Real voittivat varmasti kotimaan mestaruuskilpailut, maan Cupin ja Super Cupin. Älä myöskään unohda, että tämä on erittäin kirkas ja kiistanalainen persoonallisuus, joka itsessään houkuttelee klubiin paljon huomiota. Mahdollisuuden rakentaa tarttuva, mutta tehokas jalkapallo pitäisi tehdä hyvää työtä joukkueelle, joka tarvitsee kiireellisesti kiireellistä menestyspistettä, ilman jota se jo alkaa murtautua.

Miinukset: Kannattaako kutsua yksi tavanomainen valmentaja toisen tilalle? Jose ei silti kuuntele ketään, ja viimeisissä kahdessa työpaikassa tämä johti siihen, että hän putosi kappaleiksi riitojen ääreen joukkueiden johtajien kanssa. Ja että emme ole edes saavuttaneet hänen pelin ominaisuuksia. Tylsä jalkapallo, joka vaatii täysin erilaisia ​​esiintyjiä kuin mitä nykyään on saatavana, joukkueiden romahtaminen menestyneiden kausien jälkeen, kun ne näyttivät ajettuina hevosina, kyvyttömyys olla joustava ja poliittisesti korrektinen kommunikoidessaan lehdistön kanssa – onko sitä mitä Glazer-perhe haluaa aivotukilleen?