Kuuluisin Jersey. Brasilia valittaa miestä, joka pukeutti jalkapalloilijoita keltaiseen

Hän yritti yli sata erilaista versiota, otti sitten paperin, piirsi sille lopullisen luonnoksen ja lähetti serkkunsa Rio de Janeiroon. Ja Brasilia kirkastui. Kirjaimellisesti.

Aldyr Garcia Schlee kuoli viime viikolla: toimittaja, kirjailija, yliopiston lakiprofessori ja yksi, joka pukeutui kuuluisimpaan jalkapallovaltioon ikonin värinsä. Pelé, Garrincha, Romário, Ronaldo ja Neymar – kaikki saappaiden sankarit käyttivät häneltä panssaria. “Kanarian paita on meille pyhä”, sanoi suuri maailmanmestari kapteeni Carlos Alberto Parreira. Plus kotona. Maracanaan. Ja Uruguayn naapureiden kanssa!Correio da Manha kuvasi valkoiset neuleet “raunion Bet365 psykologiseksi ja moraaliseksi symboliksi” ja ilmoitti julkisesta koeajasta uudelle. Se saattaa kuulostaa Euroopan kapinalliselta ja taikauskoon, mutta maassa, jossa kuolleet sammakot haudataan onnen nurmikon alle, trauma oli oikeastaan ​​looginen muutos.

Ammattimaiset graafiset suunnittelijat ja 19-vuotias poika Pelotasista, vihamielisen Uruguayn lähellä, osallistuivat Schleeen kuvaamaan urheilu-uutisia paikallisella viipaleella.

mitä hänellä oli, ja hän ei noudattanut tiukasti sääntöjä – vaaditun sinisen sävyn sijasta hän käytti koboltti-yksityiskohtia löytääkseen uutta paletista. Hän on pysynyt tänä päivänä, mutta paita oli välttämätön.

Ei valkoinen, vihreä tai sininen.

Keltainen.Se oli joukko paskaa ”, hän muisteli myöhemmin humalassa olevaa flamenkoa, jonka kostoa tekevien fanien jono kiersi aina käärmeen huoneidensa edessä. Vaikeat ajat. “Se ei ollut hänen elämänsä ensimmäinen tai viimeinen ironinen käänne – More info.

Brasilialaiset hyppäsivät uuteen vuoden 1954 maailmancupiin, ja hän pelkäsi, että kansakunta vaatisi uutta muutosta ilman otsikkoa. . Kanárková otti kiinni, mutta Ruotsissa vuonna 1958 brasilialaiset voittivat mestaruuden sinisellä – koska keltainen kuului kotiin ja valkoinen ei olisi taikauskoinen pukeutuneena edes aseella päähänsä. Vuoteen 1962 saakka Chilen mestaruus ei ollut enää tässä suhteessa.

Toinen asia, uhri: Schlee on aina ollut Uruguayn fani!Ei vain jalkapallosympatian vuoksi, pieni maa, joka oli kiilautunut Brasilian ja Argentiinan jättiläisten välille, ihaili yleisesti. Lisäksi hänestä tuli kuuluisa kirjailijana.

Ja suurin paradoksi: Maalaismaidensa melkein alttarille asetetut pelipaidat venytettiin. ”Minulla oli yksi kotona heti Peléstä, mutta sitten meitä ryöstettiin. Totuus on, ettei hän ollut koskaan liian tärkeä minulle. Se ei enää symboloi Brasiliaa, vaan korruptio ja status quo. Kansallinen liitto ja Nike varastivat sen itselleen. Tunnen olevansa syyllinen tästä ”, hän kertoi Bellosille; liittovaltion asiat ja jalkapallon kasvava kaupallistaminen jahtaavat häntä niin paljon. More info here

Kirjailijan arvoinen kuolema hänen teoksensa sekoitti fiktiota todellisuuteen, koska se sopii eteläamerikkalaiseen kirjailijaan.