Lasituslaite risteyksessä. Kuka valmentaa MJ: tä?

Kyllä, tämä on tarkalleen järjestelmän virhe. Kyse ei ole yksittäisistä esiintyjistä, jotka alkoivat pelata huonommin, kuten Hazard, eikä puolustavien tai hyökkäävien linjojen huonontumisesta. Jokainen on todellisten kykyjensä alapuolella, ja Eden on erittäin riippuvainen kumppaneistaan ​​pelityylinsä takia, joka koostuu banaalisesta lauseesta: “puolusta itseäsi, mutta katson sen ulkopuolelta”. Belgialainen tarvitsee toimintavapauden, jonka hänelle tarjosivat Matic, Fabregas ja Oscar, jotka työskentelivät johtajanaan monissa tärkeissä pelin osissa.

Yleensä koko Chelsea päätyi utopistiseen kuoppaan, ei vain heidän pääinsäöörinsä. Heti kun siniset alkavat toimia kokonaisuutena ja muut superstaarit palauttavat entiset peliolosuhteet, vaarallinen ja kaikissa tapauksissa tuottava Azar tulee jälleen lavalle.

Yuri Usynin väittää, mitä tehdä Manchester Unitedin omistajille nykyisessä vaikeassa tilanteessa.

”Ikään kuin ne olisivat suoraviivaisia ​​- en asu, ei ole tapaa ohikulkijalle, matkustajalle tai ylilennolle. Ehatin suuntaan – naimisissa olemisen kanssa; rikkailla vasemmalla – rikas elämässä “.

Manchesterissa tapahtuu huonoja asioita. Vaikuttaa siltä, ​​että rahaa on valtavasti, ja joukkue häviää silti PSV: stä, Swanseasta, Bournemouthista ja Norwichista. Lievästi sanoen, vaihda begs. Ja vaikka kukaan ei ole vielä kiirehtinyt soittaa hälytystä ja lähettää Louis van Gaalia kaikille neljälle puolelle, tuoli hänen allaan kääntyy hieman. Öljyä lisätään tulipaloon sillä, että yhä useammat tunnetut kouluttajat jäävät ilman työtä. Sanomattakin on selvää, että ruorimiehen sijainti Old Traffordissa houkuttelee monia?

Ei ole sattumaa, että artikkelin alussa mainittiin Viktor Vasnetsovin kuuluisassa maalauksessa ”Ritarin risteyksessä” kuvattu profeetallisen kiveen leviävä lause. Yhden nimeltään seurojen johto maailmassa on samanlainen. Näyttää siltä, ​​että kaikki menestymisehdot ainakin sisäisellä areenalla ovat läsnä, mutta pelin ja tulosten perusteella on vielä paljon tehtävää. Kuten kuvan sankari, klubi kohtaa vaikean valinnan, mikä voi johtaa moniin seurauksiin. Arvioimme, mikä lupaa ”punaisilla paholaisilla” yhden ongelman ratkaisun omaksumisen.