Olomoucin kyky, jonka on pelattava enemmän. Menettääkö Tšekin jalkapallo Yunisin?

Kuitenkin lähinnä eteenpäin vaihtamisen vuoksi Olomouc jalkapallo voitti Zlínin 2: 1 ja eteni Tšekin Cupissa puolivälierään. Ranskalainen ampuja Olivier Giroudia muistuttava massiivinen virtahepo, jossa oli parta ja visage, sai 27. minuutilla loukkaantuneen Martin Nesporin. “Otin kaksi suoraa lipun vieressä ja menin peliin.”

Ja pakotettu kierto osoittautui hienoksi liikkeeksi. Yunis voitti taistelut ja taisteli kaksi keskeistä virhettä.

Falta-taikuri rangaisti Zunisin ensimmäistä rikkomusta Yunisilla maagisella ampumalla seinämän toisella puolella, Plšek toisella kalkilla rangaistuksen, vaikka puolustaja Bačo oli vihainen, ettei se ollut virhe. ”Hän peukaloi jalkojani.Lisäksi näyttää siltä, ​​ettei hänellä olisi Jilekin luottamusta, joka suostui usein kokeiltua keskikenttäpelaajaa Plškaa. . ”Peliharjoittelu puuttuu, se on totta. Hyppin kymmeneen otteluun, mutta yhdessä se oli noin kaksisataa minuuttia. Näemme kuinka asiat sujuvat. ”

Hän teki vain 195 minuuttia eikä tehnyt yhtään maalia ensimmäisessä liigassa. Nyt hän toivoo, että onnistuneen suorituksen ansiosta Zlínia vastaan ​​hän pyysi parempia mahdollisuuksia. “Se on kysymys valmentajalle”, hän on edelleen ammattilainen. ”Yritän auttaa poikia menemään milloin tahansa.Työskentelen 100% ja sitten valmentajan on päätettävä. ”Myös Jilek, joka osaa työskennellä nuorten pelaajien kanssa, on selvää, että Yunis tarvitsee pelata ja että juniori-kilpailu on Edistä jalkapalloilijoita turhaan. Jos hänellä on kolme pelaajaa postissa, olisi viisasta harkita isännöimistä muualla talvella. ”Iässäni prioriteetti numero yksi on pelata säännöllisesti. Talvella meidän on istuttava ja päätettävä ”, Yunis nyökkää. “Tietenkin haluan pelata enemmän itseäni.”

On mahdollista, että Tšekin jalkapallo menettää toivottavan hyökkääjän. Hänellä on irakilaiset juuret isänsä jälkeen, ja yhdistys ilmoitti haluavansa kokeilla sitä maajoukkueessa viime kaudella.Olen ollut kiinnostunut kahdesta viimeisestä vuodesta, ja minun on päätettävä siitä. Se on mahdollisuus nähdä, kuinka asiat menevät Aasiassa ”, kertoi hyökkääjä äskettäisessä haastattelussa MF DNES: lle, jonka Sigma palasi Brnosta kuudentoista vuotiaana, vaikka Sparta myös halusi häntä ja jota tuhannet arabi-fännit seuraavat sosiaalisissa verkostoissa. >