Perinteisesti Kloppin myöhäiset vaihdot

Historiallisesti tämä tarkoittaa, että jos sinun täytyy tehdä maalia toisella puoliskolla ja parantaa suorituskykyäsi, sinun tulisi aloittaa muutosten tekeminen jo 60 minuuttiin saakka. Sitten on huomattava mahdollisuus, että jotain muuttuu. Tutkimuksen tekstissä sanotaan, että jos noudatat tätä sääntöä 40 prosentilla tapauksista, parannus oli ilmeinen. Myöhemmät vaihdot – ja peli eteni vain 22%: n tapauksista.

Mielenkiintoista on, että kirja muistaa Jürgen Kloppin, joka työskenteli sitten Dortmundin Borussiassa. On osoitettu, että hän viittaa valmentajiin, jotka eivät kiirehdi vaihtamista. Tämä kausi vahvistaa tämän.

Perinteisesti Kloppin myöhäiset vaihdot

Tämän kauden 37 ottelusta saksalainen valmentaja noudatti yhtä sääntöä. Se oli tapaaminen Stoke Cityn kanssa, ja Liverpool hävisi yhdellä maalilla. Tauon jälkeen Klopp vapautti Firmino ja Coutinho, joka teki maalin 72. ja 73. minuutilla. Voit tottua tähän esimerkkiin ja sanoa, että se on kiistaton todiste Myersin sanojen totuudesta, mutta tämä on vain yksi peli. Voimme vain sanoa, että kerran Klopp pakotettiin tekemään niin, ja tulos oli ilmeinen. Miksi pakotettiin? Hän yllätti kaikki sinä päivänä hyvin nuorella hyökkäyksellä, ja virhe oli korjattava.

Kaikki muut 36 peliä hän vietti, täysin noudattamatta Myers-kaavaa. Yhdeksässä ottelussa hän vaihtoi 58. minuutilla, mutta kolmessa näistä peleistä hän loukkaantui ensimmäisellä puoliskolla. Yhdeksästä pelistä kuudessa maaliero (pisteytetty ja hyväksytty) parani, ts. Ensimmäisen vaihdon ja viimeisen pillin välillä joukkue alkoi hyökätä paremmin.

Klopp lähetti myös vain seitsemän kertaa ajoissa toisen vaihdon kentälle (73. minuuttiin saakka) ja vain neljä kertaa onnistutti kolmannella vaihdolla (79. minuuttiin saakka). Taas sitten maaliero parani 40-60%, vaikka puhumme kaikista otteluista, ei vain niistä, joissa joukkue hävisi.

Ajan suhteen useimmiten saksalainen teki ensimmäisen vaihdon 65. minuutilla, toisen 81. ja kolmannen 87. minuutilla. Ilmeisesti hänet vedetään viimeiseen. Useimmiten joukkueen vapaa-aika ei vahingoittanut, mutta tapahtui myös niin, että hänelle maksettiin päättämättömyydestä.