Yleisestä skeptisyydestä huolimatta kanariansaaret pystyivät

Yleisestä skeptisyydestä huolimatta kanariansaaret pystyivät saamaan jalansijaa Premier-liigassa ja valmistelevat kolmannen peräkkäisen kauden eliitissä. Vaikka suuret englantilaiset klubit taistelivat oikeutta saada joku yleisöstä kyllästetyistä nimistä, Houghton-tiimi suoritti tuottoisimman siirtokampanjan. Kesällä Carrow Road jätti keltaisen vihreän Grant Holtin parhaan maalintekijän, mutta hyökkääjä korvattiin eteenpäin, joiden läsnäolo oli kateissa paljon korkeammalla tasolla kuin Norwich. Hollantilainen Ricky vann Wolfswinkel ja Englannin ehdokas Gary Hooper on tarkoitettu tulevan mestaruuden kanarianhyökkäysten sokkiksi ja uskovat, että nämä nimet ovat enemmän kuin kerran otsikoissa. Toinen merkittävä sopimus on Leroy Fehrin siirtäminen Twentestä, jonka tarkoituksena on ratkaista kentän keskellä olevan ryhmän ongelma. Nathan Redmondin esiintyminen Karrow Roadilla, joka on Birminghamissa vilkkuva jet-poika, on tullut lähes ainoa valoisa paikka englantilaisessa nuorisotiimissä euroalueella Israelissa. No, Martin Olsson ei pitäisi olla edustettuna – paikka Ruotsin maajoukkueen ytimessä puhuu puolestaan.

Norwichin halu kehittää ja saavuttaa uusi laadun taso ei voi viettää ja aiheuttaa vain kunnioitusta. On todennäköistä, että Chris Houghton on valmis nykimään, mutta samalla hän ilmaisi hyvin vaatimattomasti tiimin tavoitteet kaudelle, asettamalla etusijalle sijan Premier Leagueissä. Ehkä “kanariansaaret” ovat yksi 13/14-sukellusveneiden löytöistä, mutta mitä heidän lentonsa tulee olemaan, näyttää vain uuden kauden.

Nykypäivän nykyaikainen jalkapallo on niin erilainen kuin peli, jossa on jalkansa pallossa, joka ilmestyi XIX-luvun puolivälissä ja josta tuli jalkapallon esi-isä urheiluna.

Toisin kuin hyvien Old England -yliopistojen joukkueiden amatööri-taisteluissa, joissa ei ollut mainoksia tai siirtoja, ja stadionit olivat vaatimattomia vihreitä nurmikoita, jalkapallo on nykyään koko teollisuus.