Vaikea vuosi päättyy hajoamiseen. Smith ei enää auta tahallisissa tappioissa

Mutta siitä lähtien hän ei ollut enää hyödyllinen avustaja, vaan haittapuoli, joka oli tunnettu hänen aiemmasta sitoutumisestaan ​​New Yorkiin. Smithille nostettiin syytteet myös loukkaantumisista. Ja maaliskuussa hän puhui pukuhuoneessa tapahtuneesta tapahtumasta sen jälkeen kun yksi valmentajista heitti kulhon keittoa…

Tuskin voi olla tekosyy, että viime vuonna perheellä oli vaikeita hetkiä. Hänen tyttärensä Dakota syntyi ennenaikaisesti, painaen hieman yli puntaa. Mutta onneksi vaativilla kuukausilla oli onnellinen loppu.

Tämän vuoden ensimmäisen NBA-finaalin jälkeen J. R. Smithin nimi putosi taas. Kuten kolmen viime vuoden aikana, Kultainen valtio ja sen Cleveland tapasivat toisiaan.Cavaliers aloitti määrätietoisesti ja ensimmäisessä finaalissa he olivat arvokas vastustaja.

Mutta Smith heitti kaiken roskakoriin.

No, hän ei oikeasti – ja se oli ongelma.

Muutaman viime hetken aikana tasapainoisessa tilassa hän hyppäsi hyökkäykseen ja saattoi päättää lopettaa itsensä tai ohittaa. Olisi viisasta mennä saamaan virhe. Hän ei tehnyt kumpaakaan. Hän alkoi säästää aikaa ja “päätti” jatkaa.

“Luulin, että olemme johtamassa”, Smithin pettyneistä huulista voi nähdä muutaman sekunnin näppäintoimenpiteen jälkeen, kun 48. minuutti päättyi.

Soturit ovat jo hallinneet ylitöitä.LeBron Jamesin megawatti, joka sai 51 pistettä verisellä silmällä, oli yhtäkkiä hyödytön. Näin fanit sukupolvien muistavat Smithin:

James ei ollut vihainen paitsi kentällä myös ilmaissut turhautumistaan ​​pukuhuoneessa. Ja hän mursi raivonsa, kuten myöhemmin kävi ilmi. Cavaliers-toiveet ovat ohitse.

Ja paras Cleveland-aika päättyi. Klubi menetti Jamesin kesällä. Päätähti suuntasi Los Angeles Lakersiin. Hän ampuu jälleen viisikymmentä, ylittäen välitavoitteet. Hän tulee esiin Clevelandissa keskiviikosta torstaihin.

Jamesin orvot, nykyiset Cavaliers, ovat alhaalla kahdella voitolla. Kirjaimellisesti ja kirjaimellisesti. Heillä on joukko tähti Kevin Hunin johtamia haavoittuneita, joiden tulisi tavata tammikuuhun saakka.