Historian nuorin. 15-vuotias turkki ajoi kaksoset Moto3-voittoon

Kuka voi Öncüc?

Katso vain nopeasti Red Bull Moto GP Rookies Cupin lopputuloksia ja olet selvä. Pyöräilijätoivojen sarjasta, jossa Filip Salach voitti neljännen sijan, tämä karvainen turkki hallitsi.

Ja hänen selänsä peitti kaksois Deniz. Todiste heidän hallitsemisestaan? He voittivat kahdeksan kahdestatoista rodusta.

Öncü-veljet ovat yksinkertaisesti nousevia tähtiä. Kaverit, joilla on erehtymätön kyky.Hän puolusti ylellisyyttä, vaikka oli toistuvasti lähellä putoamista märällä radalla, joten hän pystyi kulkemaan ruudun lipun tyylikkäästi KTM: n takapyörän jälkeen.

15 vuoden ja 115 päivän aikana. Kukaan ei voittanut moottoripyörän Grand Prix -tapahtumaa niin nuorena ennen häntä. Öncü riisti brittiläiseltä Scott Reddingilta ensisijaisuuden Donington Parkin voiton historiataulukoissa vuonna 2008 voitolla 55 päivällä.

Hän voitti maailmanmestaruuskilpailut ensimmäisenä kuljettajana vuodesta 1991 lähtien, kun hän suostui Japanissa. innostuneita faneja kotiin Nobur Uedaan.

Öncüalle Moto3: n päävoitto on vain osa tapaa. Matkat maailmanmestaruuksiin. ”Haluan jatkaa paranemista.Otettuaan vastaan ​​Rookies Cupin, haluaisin olla Moto3-mestari, sitten Moto2. Suurin tavoitteeni on päästä MotoGP: hen, jossa haluan myös voittaa tittelin. ”

Aviator Turkin Rivieralla

rohkeita tavoitteita? Toki, mutta tuskin kukaan ratsastaja unelmoi mistään muusta.

Marc Marquezin mallin mukainen yrittää toteuttaa unelmat ensi kaudella ja ajaa säännöllisesti Moto3-luokan heikoimmassa osassa.

Piirit lentävät usein, koska se voi lentää, joka on yksi hänen suosikki nautinnoistaan.

Hän asuu perheensä kanssa Alanyassa, Turkissa, satamakaupungissa Välimeren rannalla.Se, että vesi on hänen elementtinsä, vakuutti urheiluyhteisön viikonloppuna.

Rohkea ratsastus toi hänelle huumaavat hetket lavalla, autuaalla ilmeellä hemmottelemalla pokaalia. Jäljelle jää vain spekulointi siitä, kuinka monta kertaa hän on onnekas tulevina vuosina.