Lyonin pyyhkäisy Naisten Mestarien liigaan voittaa 10-pelaajan Wolfsburgin

Lyonin oikeanpuoleinen Lucy-pronssi kuvaili ensimmäisenä Englannin pelaajaa, joka voitti Mestarien liigan nykyisessä muodossaan “parhaana, mitä olen tähän mennessä tehnyt.”

Lyon oli dominoinut normaalissa ajassa ja oli tuntenut kärsimystä, kun Le Sommerin otsikko näytti ylittävän linjan, mutta vain heilutettiin pois. ”Tarkkailemalla heidän tavoitettaan oli säröilevä, ja juuri kun tavoite oli kielletty, se ylitti linjan aivan hyvin ylös ja alas”, Bronze sanoi.

“Pyrimme yhä enemmän näissä suurissa pelejä.Lyon ja Wolfsburg ovat suuntaamassa ja nostamassa naisten jalkapalloa. Teemme niin paljon kuin Unibet bonusz pystymme kentällä pelaajina, mutta tarvitsemme myös erotuomari- ja goaliiniteknologian, ”hän lisäsi.

Pronssi oli täynnä kiitosta Lyonin korvikkeista, erityisesti entinen Liverpoolin pelaaja Van de Sanden. ”Shanice oli lopulta pelinvaihtaja, hän sai kolme neljästä avustajasta, tuli ja teki eron vauhdilla, jonka hän sai taaksepäin. Molemmat joukkueet olivat väsyttäviä, ja hän oli niin energinen, toimii niin kovasti ja voitti meille pelin.

Tämä oli kolmas osapuolten kokous Mestarien liigan finaalissa.Molemmat aiemmat kohtaamiset olivat tiukat asiat; vuonna 2013 vain Martina Müllerin rangaistus Wolfsburgista Stamford Bridge -sillalla saattoi erottaa eurooppalaiset jättiläiset, ja vuonna 2016 Lyon voitti rangaistukset.

Ensimmäinen ottelu tapahtui Lyoniin viiden minuutin kuluttua Griedge M’Bockin jälkeen Bathy tuotiin alas keskelle puistoa. Vapautettu vapaapotku putosi Henrylle, mutta hänen laukauksensa kääntyi pois Wolfsburgin kehosta. Minuuttia myöhemmin, toisessa päässä, Poppin pallo Sarah Bouhaddin tavoitteen eteen oli kiusanteko saapuvan Ewa Pajorin ulottumattomissa.

Puiden reunustama Valeri Lobanovskyi -stadion oli lähellä tyhjyyttä pian ennen pilliä , ehkä suuresta turvallisuudesta.Ottelun 35 minuutin kohdalla pikku 17 000-paikkainen oli kuitenkin taivaalla, lähinnä paikallisten kanssa.

Lyon reunusteli ensimmäistä 45: ää hankalalla vartijalla Amel Majrilla ja vasemmanpuoleisella Selma Bachalla. Blässe vasemmalla puolella.

Kuitenkin, puoli oli epäonnistunut syttymään, Unibet puolet mahdollisuudet ja väärät paikat kulkevat päivän järjestyksessä. 15 minuutin kuluttua Lyon aloitti paineen hieman, ja Dzsenifer Marozsánin kulma puhdistettiin Bronzeen asti, jonka lentopallo oli leveä.

Kun Wolfsburgin puolustus oli päättäväinen ja hyvin järjestetty, Lyonin oli pakko kokeilla heidän onnensa kaukaisuudesta, pyöritetty laukaus ruudun vasemmassa kulmassa, turhautunut Marozsán, joka on mukavasti kerännyt Almuth Schult.Kun puolet lähestyi, Wolfsburgin hyökkäyksen syke, Harder joutui yhä enemmän syventämään palloa. Facebook Twitter Pinterest Lyonin kapteeni Wendie Renard nostaa Mestarien liigan palkinnon tiimikaveriensa kanssa. Valokuva: Sergei Dolzhenko / EPA

Kun Wolfsburg pyrkii tekemään jotain tapahtumaan, heidän johtajansa, Stephan Lerch, vaihtoi taukoaan Caroline Graham Hansenin Tessa Wullaertille yrittäessään ravistaa asioita.Toisen puoliskon epätavallinen avautuminen keskeytyi, kun Sara Bjork Gunnarsdóttir rypistyi maahan, itsestään selvässä kipussa – saksalaisen cupin lopullinen voitto viikonlopun ylimääräisen ajan ja seuraamusten jälkeen alkoi näkyä pelaajien jalat.

Lyon vietti paljon toisesta jaksosta leirillä oppositiopuoliskolla, ja heiltä evättiin läpimurto 69. minuutilla, kun kulma vasemmalta löytyi Henrystä, joka heilutti pallon maalintekijöitä. Replays näytti osoittavan pallon ylittäneen linjan, mutta Noelle Maritz tyhjensi ja erotuomari heilutti valitukset. Lyon jatkoi sitä, mikä olisi varmasti voittaja.Cascarino, kirkas Bacha, lähetettiin matalalla risteyksellä, mutta Le Sommerin laukaus tallennettiin hienosti Schult.The Fiver: kirjaudu sisään ja hanki päivittäinen jalkapallo-sähköposti.

Wolfsburg tuli taistelemaan ylimääräisenä aikana kun Harder juoksi eteenpäin ja hänen kaatunut iskunsa laatikon ulkopuolelta antoi Saksan puolelle yllättävän lyijyn. Silloin peli räjähti. Popp sai toisen keltaisen, ennen kuin Hegerbergin ihana siru löysi onrushing Henryn, joka laittoi pallon verkkoon. Hetkiä myöhemmin haltijat ottivat johtoaseman, kun Van de Sanden juoksi oikealla puolella ja Le Sommer tapasi ristinsä lyömään ohi.

Kun Wolfsburg joutui työntämään eteenpäin, heidät jätettiin vielä alttiiksi, ja Van de Sanden löysi jälleen merkitsemättömän Hegerbergin ottamaan pelin pois loppuunsaatetusta Wolfsburgin saavutuksesta ensimmäisellä puoliskolla.Sitten Abily laittoi ihastuttavan kaulahyökkäyksen Schultin yli kahden minuutin kuluttua, jolloin hän sai emotionaalisen lähetyksen, kun hän pyöristi Lyonin ennätyksellisen viidennen eurooppalaisen otsikon, yksi hän sanoi “hämmästyttävän, en voinut toivoa parempaa loppua. Tulin sisään ja voitin, ja me voitimme, se oli täydellinen yö minulle. ”