Unibet online fogadási

Az élő péntek este futball nem új koncepció ebben az országban; végül is, a Sky a labdarúgó bajnokságot egy pénteken mutatja be egy ideig, míg tavaly augusztus 14-én pénteken a Manchester United 1-0 győzelmét közvetíti az Aston Villa-ban. Azonban ez az Unibet ütemezés az „egyedi körülmények” miatt történt, míg a pénteken kezdődő hosszú távú – a rekord £ 5.14bn-es televíziós ügylet Sky és BT Sport terméke, amelyet a Premier League-el írt alá a következő három évszakban.

A Sky hozzájárulása 4,2 milliárd font, ami 83% -os növekedést jelent a Unibet mobil korábbi értékesítési fordulóban kifizetett összegekhez képest, és amely további 10 berendezést mutat fel 116-tól 126-ig.Ezek a 10 lényegében a pénteki játékok, vagy az „E csomag”, mivel a Premier League a műsorszórási tárgyalások során megjelölte őket. A Shane Duffy és a Sergio Agüero keveréke – Football Weekly Extra További részletek

ahol a kamerái vannak, talán nem meglepő, hogy a Sky úgy döntött, hogy a United v Southampton debütáló kínálatát kínálja – José Mourinho első versenyképes Unibet megjelenése az Old Trafford oldalon, mint a hazai csapat vezetője. rekordmozgás, és egy olyan oldal ellen, aki az elmúlt két látogatásukban győzött.Az Intrigue és a közel garantált dráma ugyanakkor az EastEnders a BBC1-en kezdődik, és nem lenne meglepő, ha David de Gea megverte Danny Dyer-t a rangsorolásért.

A játékok résztvevői között nemcsak az a érzés, hogy a pénteki esti Unibet szerelvények tovább rombolják az országban a futballfutás régóta fennálló ritmusát – különösképpen szombaton este 15 órakor -, de gyakorlati problémákat is okoznak.Ez minden bizonnyal a Southampton-rajongókra vonatkozik, akik az Old Trafford-ra tervezték, de nem tudják, hogy a csapat első távú kirándulása a szezonban előrelépett.

Az egyik érintett csoport a hűséges szentek bizottsága. Watford (Colslaw), egy hivatalos Southampton-támogatói szövetség, amely 120 tagból áll, akik közül 40-en elutazik. Ezek közül 15 rendszeresen részt vesz a Manchester United-ben, de ebben a szezonban csak Unibet három lesz, mert a változás azt jelenti, hogy nem tudnak hazaérni a vonaton.A legutóbbi Manchester-től délkeletre, pénteken, és az emberek hazaérése előtt, a nap felkelése előtt, 17 órakor, mintegy 35 perccel az Old Trafford utolsó sípja előtt indul.

„Az ember United egy út, amit igazán várom, ”mondja a Colslaw alapítója, Mark Howie. „Azok közülünk, akik egy napot csinálunk, eljutunk Manchesterbe, találjunk egy igazi kocsmát, ilyesmit, de ezt a szezont nem tudjuk megtenni, mert egy péntekre költözött, ami megnehezíti és gyakorlatilag lehetetlenné válik.Mindannyian a vonaton utazunk, különböző helyszíneken Unibet találkozunk, és ehhez a játékhoz egy éjszakai tartózkodást kell foglalnunk egy szállodában, ami a legtöbbünk számára nem gazdaságos. ”

Howie, egy korábbi Southampton-bérlet, aki Daventry-ben lakik, a Colslaw-tagok közé tartozik, akik nem lesznek az Old Traffordban, akik részt vettek a Southampton 1-0-as győzelmében 2015-ben és 2016-ban – vasárnap és szombaton – és az 56 évig – amennyire csak lehet, Unibet live hogy a televízión való mérkőzésre nézni, kevés kártérítést kap. „Kezdőknek nincs Sky Sports-je” – mondja. – De én nem is akarom nézni Southampton-t a tévében, azt akarom, hogy a földön éljenek a barátaimmal. Számomra ez a legjobb dolog, ha támogató vagyok. ”

Egy másik rajongó, akit az ütemezési változás befolyásolt, James Vallence.A 29 éves szezonbérlő a szezonban mintegy tíz játékot vesz részt, az Old Trafford rendes célállomás. Azonban nem ebben az évben, mivel a Vallence nem tudta biztosítani a szükséges szabadidős Unibet munkát. Egyenesen azután, hogy az órák leálltak, nem is lehet választani, mert Vallence nem tudna a Basingstoke-i irodájából időben eljutni a földre, a 20 órás indulásra, mivel a 202 mérföldet autóval kell fedeznie, ami egy a hét legforgalmasabb időszakaiból. Facebook Twitter Pinterest Charlie Austin, jobbra ünnepli a Southampton nyertes gólját az 1-0-os győzelmükben az Old Traffordban januárban.Fotó: Martin Rickett / PA

„A Man Utd távol egy különleges játék számomra, mert elmentem a Manchester Metropolitan Egyetemre, így nem csak a presztízs szerelvényen való részvételről van szó, hanem vissza is megy egy olyan városba, ahol játszottam fontos szerepet játszik az életemben – mondja Vallence. „A pénteki játékok egyértelműen problémát jelentenek a támogatók Unibet számára, akiknek hosszú távolságra kell utazniuk.”

Howie és Vallence nem lesznek az Old Traffordban, de 2441 másik Southampton rajongó lesz, miután a klub elfogyott jegy elosztása a hónap elején.Részben azért, mert a klub új ingeti szponzora, a Virgin Media szabadon utazik a Manchesterbe és onnan a szezonjegyek birtokosaira, akik jogosultak a mérkőzésre.

Az intézkedést üdvözölni kell és azt bizonyítja, hogy a mérkőzések péntekre okoznak kényelmetlenséget, különösen azok, amelyek több száz mérföldre és korlátozott Unibet vonatvonalakkal elválasztott csapatokat foglalnak magukban.És bárki, aki gondolkodik a Sky kevésbé kényelmes ütemezési lehetőségeiről, egyszeri, vegye figyelembe a két másik pénteki játékot, amelyeket bejelentették – Chelsea v Liverpool szeptember 16-án és Everton v Crystal Palace 14 nappal később; minden esetben egy 442 mérföldes körutazás a távolabbi szurkolók nagy részéhez, az utolsó visszatérő vonat a játékok vége előtt indul.

Sky szeretné hangsúlyozni, hogy 10 péntek meccs körülbelül egy havonta a szezon során, így a játékra vonatkozó kiválasztásából eredő megszakítások minimálisak lesznek, és ha pénteki mérkőzésen van, akkor a következő hétfőn nem fog választani egy sugárzott Unibet műsorra.Martin Tyler: „Bohém Rhapsody a legrosszabb dal a kereszténységben “Tovább…

A Premier League is enyhíti a helyzetet, rámutatva, hogy a 20 legmagasabb repülési klub egyetértett abban, hogy a mérkőzéseket egy pénteki helyre költözik a legutóbbi tárgyalási forduló előtt és Tekintettel arra, hogy a műsorszolgáltatók fizetnek a kluboknak, hogy megmutassák a játékukat, teljes mértékben jogosultak a játéklisták beállítására a megtekintési adatok Unibet online fogadási maximalizálása érdekében.Még a konzervatív becslés esetén a nemzetközi jogok figyelembevételével összegyűjtött összösszeg valószínűleg 8,5 milliárd GBP-t tesz ki a következő három évszakban, ami azt jelenti, hogy a Premier League alsó részén lévő csapat ezen időszak alatt körülbelül £ 99m, míg a bajnokok 156 millió fontot biztosítanak.

Mind a Sky, mind a Premier League is rámutat arra, hogy márciusban megállapodás született arról, hogy a legmagasabb repülésű jegyek 30 fontra kerülnek a következő három évszakban, így néhány rajongó továbbra is kényelmetlen lehet a televízióhoz való játék eltolódása miatt, még sok más pénzügyileg előnyös lesz az elkövetkező hónapokban és években. „Mindketten és a klubok elismerik a rajongók fontosságát, ezért ezek a kötelezettségvállalások Unibet megtörténtek” – olvassa el a Premier League nyilatkozatot a £ 30 jegyekre, a futball különleges vonatokra és az ingyenes autóbusz utazásra vonatkozóan.

Sok meccsen járó látogatót is izgatott a pénteki labdarúgás bevezetése, hiszen az egyik meggyőződés az, hogy a Premier League stadionok túlságosan gyakran megdöbbentő hangulatát növeli, mert a nézők egyenesen a munkából vagy a pubból érkeznek egy a „hétvége itt” delirium állapota.Azt is lehet érvelni, hogy amikor az ütemezésről van szó, akkor a ló néhány éve csavarozott. A Premier League mérkőzéseit vasárnap délutánon és hétfőn esténként játszották meg, mivel a Sky megnyerte a jogot, hogy 1992-ben sugározza a felülvizsgált felső repülést, sokan most is, TV-n és kikapcsolva, Unibet kedden, szerdán és esetenként csütörtökön. Southampton első mérkőzése az Old Traffordban, miután 2012-ben biztosította a Premier League-nek a promóciót, szerdán került sor 2013. január 30-án. Facebook Twitter Pinterest A Crystal Palace támogatói tisztázzák érzéseiket az új Premier League TV-megrendezéssel kapcsolatban az Arsenal elleni mérkőzés előtt.Fénykép: Clive Rose / Getty Images

„A mérkőzések mozgása a TV-re a Premier League-ben való részvétel mellékterméke, és az összes támogató azt akarja, hogy csapatuk a Premier League-ben legyen, így bizonyos mértékben csak elfogadnod kell ”- mondja Vallence. „Emlékeztetni kell arra is, hogy a Unibet mérkőzések is kényelmetlen időkbe kerülnek az alacsonyabb ligákban.Emlékszem, hogy néhány kedves éjszaka néhány héttel ezelőtt játszottunk Hartlepoolt, ami nevetséges volt.

„Van egy érv, amely az összes középhét mérkőzések ütemezését teszi lehetővé, függetlenül attól, hogy a televízióban vagy sem. figyelembe véve a távolságokat a támogatóknak utazniuk kell – valamilyen sugárszabályt. ”

A labdarúgó támogatói szövetség szemszögéből a pénteki labdarúgás kevésbé jelent problémát, mint általában a televíziós labdarúgás növelése , valamit a vezérigazgatója, Kevin Miles, az Ofcom által 2014 decemberében felvetetten, levélben kijelentve, hogy ez a Unibet növekedés „káros hatással lenne a meccs hangulatára és a támogatók érdekeire”.

Két hónappal később, a jelenlegi TV-megosztást megütötte, ami azt mutatja, hogy az egyesült királyságbeli élő mérkőzések száma 14-rel emelkedik; A Sky Sky-nél a Sky Sky-nél további 10 extra járulékkal kiegészítve, az utóbbiak 960 millió fontot fizetnek azért, mert a következő három évszakban összesen 42 Premier League-mérkőzést mutattak be. több

„Míg a klubok részesülnek az 5 milliárd fontos belföldi médiajogokból, e pénz nem elég a rajongóknak” – mondta egy FSF szóvivője. „Szeretnénk látni, hogy a klubok több pénzt használjanak fel, hogy enyhítsék a legrosszabb példákat [az ütemezés] – például a klubok használhatják a TV-pénzt a szabad edzők vagy a vasúti utazások elhelyezésére.

< p> „Úgy tűnik, hogy a szponzorok fokozott étvágyat is nyújtanak a rajongóknak, a Southamptonban és a [Nottingham] -i erdőben nemrégiben bemutatott példákkal – ez biztosan ösztönözni fogja.”

Ilyen az FSF a a szponzorok szerepe, hogy arra ösztönözte a Virgin Media-t, hogy támogassa a jegyeket az összes szurkolónak, aki ezen a szezonban meglátogatta a St Mary-t, £ 20-ig, a már húszéves Plenty kampányának megfelelően, és a múlt héten bejelentette, hogy a vállalat beleegyezett az intézkedésbe

Ez üdvözlendő hír, és azok a Southampton támogatói, akik a szponzor edzőin utaznak, az Old Traffordba utaznak, mivel a brit labdarúgó hosszú és jövedelmező kapcsolata a TV-vel új fázisba lép, ami biztosan el lesz takarva a nappaliban és a kocsmákban Néhány érzés, hogy megakadályozta életük egyik nagy szenvedélyének végrehajtását.

„A Sky nem törődik rajongó rajongókkal, mint mi, jobban aggódnak a reklámügyfeleik kielégítése és a annyi pénzt, amennyit csak lehet ”- mondja Howie. „Egyre többé úgy érzi, mintha a szív elszakadna a futballból ebben az országban.”