Duklás kuin ässät, kuninkaat ja kuningattaret. Kuunteli kuuluisa Saudekki kalenterista

“Olen ihmetellyt pitkään, miksi tämä muotokuva oli niin mukavaa minulle”, sanoo Saudek, kahdeksankymmentä vuotta vanha valokuvaaja. “Ja sitten tajusin sen – vain mukavat ja mukavat urheilijat tekevät! Se ei ollut minun aika, jotkut kilpailijat olivat hyvät markkinat ennen “, hän lisäsi hymyillen.

Kalenteri otti kahdeksantoista johtava urheilija, jotka olivat kahdellatoista sivua. Ja miksi kortit?

“Noin viisikymmentä vuotta sitten ajattelin ottaa kaksi valokuvaa ja tehdä yksi niistä kahdenlaisen kortin muodossa. En pidä korttien pelaamisesta alhaalta ja samalta ylhäältä. Miksi et tee sitä? “Saudek selitti.

Sitten hän alkoi ottaa kuvia ihmisistä, jotka olivat pukeutuneita ja alasti korttia.Ja kun hän sai kalenteritilauksen, hän päätti samalla tavoin. “Mutta käytin vain symboleista ässä, kuningas, ja poika, toiset olisi harhaanjohtava.”

Myös urheilijat olivat tyytyväisiä. “Jälleen oli mukava kuvauksissa ja tapaamisia täydellinen mestari. Olin hyvin kuin me molemmat Lapsille huojuva, meidän Janecek olivat innoissaan pieni Josefinka, maisterin nuorin tytär. Mr. Saudek minulle mittaavalla, ne ovat kaksi naamaani, minun kaksi itsemme. Loppujen lopuksi käsitellä sitä nyt – kuinka paljon aikaa vietän poikani kanssa ja miten edetä valmistautuu olympialaisiin Rio “, hän keihäänheittäjä Barbora Špotáková, kaksinkertainen olympiavoittaja.

Nyt Saudek sanoi tytär on myös esiintynyt kalenterissa.Sivulla omistettu elokuussa se wields maailmanmestari melonta ja menestyksekäs jäsen kajakkinelikko Josef Dostal, kuuden jalka hahmo.

“Se mies on katsoa!” Hehkutti Saudek. “Saanko valokuvata hänet ensimmäisen kerran – ja kun hän seisoi alasti ja valtava, minä työnsi hänet tehokkain aseiden ja hänen viimeinen tyttärensä, joka olen myös kuvannut häntä kahdeksan ensimmäisen kuukauden aikana. Joten přiživuju kunniaa tosi talttaa…Anteeksi, Joe! Se vauva on myös Pepin “, hän hymyili.

Kumpikaan nopeus meloja Martin FUKSA Valtiovarainministerin paheksua. “Yhteistyö Mr. Saudek oli erittäin ammattitaitoinen, tiesi tarkalleen, mitä hän haluaa.Se oli hieno menestys, se oli hieno työ “, ​​sanoi maailmanmestari ja Eurooppa, ja hän oli myös tyytyväinen Saudi-sanaan, että hän ja hänen veljensä Kaja Prahan Bleskissä osallistuivat myös nopeusmonoottoriin. Siksi oli olemassa myös “extra-kalenteri” valokuvia kahdesta kanoottista.

“Martin oli hieno! Pidä se vain “, sanoi Saudek, jolla oli ihailua ja tunnustusta kaikille muille urheilijoille. “Hän on yksi planeettamme nopeimmista valkoisista sprintteistä, ja se on elävä optimismi. Haluaisin, etten petä häntä, ehkä kuva miellyttää häntä.Joka tapauksessa: Ready-set – go! “Kommentoi yhteistyötä iso laatikko maailmanmestari ja Euroopan Pavel Maslák.

Master kunnianosoitus ja elävä legenda Koskimelonta Štěpánka Hilgertová. “Tämä pieni tyttö on luonnon ihme, hänellä on viehättävä hymy. Ja kalenterissa se on näkyvissä! “Hän sanoi, ja Hilgert ei jättänyt mitään velkaa hänelle. “Mr. Saudekilla on kaksi korttia – urheilullinen ja siviili, ja olen iloinen nähdessäni hänet keijunana – hän ei salannut.