Kirottu voittaja Great Pardubice Stromsky: arpi pysyy ikuisesti

Muista vain. Kahdesti hän oli Štěpánkovická kuski satula hevonen, joka selviytyi suurin Tsekin kilpailussa – vuonna 2007, satula Cieszymir vuonna 2009 meni Shirley. Lisäksi hän oli vuonna 2008 purema esteellisyydestä Amant Gris joiden kanssa Vaikka ylittänyt maaliviivan ensimmäisenä, mutta neobjel pakollisesti enemmän toivottavaa pistettä.

Kaksi vuotta myöhemmin, jälleen Roan Amant Gris kokeillut loppusuoralla murtaa pitkin este edessä Tjumenin ja Josef Vana, mutta hän oli ylittänyt polkuja kakkonen on Albertovec Tiumen on tarpeeksi mennä ympäri.

“Mr. Vanya ottaa asiantuntijana – urheilijat, jota rakastan. Se tekee kaiken hevoselle, se elää sen mukaan.En ole vihainen eikä häneen, koska jokainen taistelee kuin osaa, vaan näen sen, koska se olisi teetettävä uudelleen eri tavalla, mutta se on kysymys komission “arvioitava takautuvasti koskaan voittanut tämän vuoden Grand Pardubice.

Tänä vuonna se vihdoin pitäisi onnistua. Stromsky kanssa Nikas kiersi kallistamalla pistettä ja Viimeistely oli epäilemättä kuka voitti. Štěpánkovice olivat jaloilleen.

Paikallinen jalkapalloilijoita pelattu edes vastaa ensimmäinen B-luokan muutamaa tuntia aikaisemmin vastaan ​​alkuperäisen suunnitelman, joka voisi edelleen laskeutua vastustaja Stromského tehomonitorille ja sitten juhlia.

kun hän saapui kotiin neljäkymmentä yhden vuoden vanha kuski, ei riittänyt ihmetellä.Koko kylä oli jaloillaan. “Marek on meidän tähti, Marek on paras”, oli Moravian ja Slesian kylä. “Se on eräänlainen pikku Nagano”, hän sanoi sitten.

Seuraava ottelu paikallisten jalkapalloilijoiden ennen kick-off annettiin Jersey, kiinnittimiä ja tyynyt. “Jos sattumalta kilpailu ei toiminut, voin pelata jalkapalloa”, hän iloitsi.

Jos vain tiennyt…

positiivinen doping havainnot viime viikolla voittamalla Nikas? “Nauraa aluksi, sitten haluat itkeä, et usko sitä. Olenko koskaan kokenut kieltoa ja olisin kokenut toisen? Se ei koskaan juolahtanut, “, hän sanoi alkuperäisessä haastattelussa.

Pian oli ääniä, se oli outoa, kun Nikas voitti nopeimman ajan historian.Silti se oli vain Nikas, joka rikkoi, mutta myös kolme muuta hevosta takana. “Se oli kuiva, rata oli erittäin nopea ja Honza Faltejsek teki siitä vieläkin nopeammin. Muistutettakoon ajoi neljä hevosta, paitsi Nikas “, sanoi Marek Stromsky.

Štěpánkovice muuttaa. Ehkä se oli jatkuvaa vähenemistä, joka siirretään paikalliseen, mutta oli selvää, että mieliala on masentavaa. Paikallista tunnelmaa havainnollistamista ja haalistunut merkkejä asfaltilla Taksit tai Nikas žokejovým talon edessä, joka hitaasti kylpenyt pois sateen.

“sekoittuminen minun pettymys, tunne epätoivoa, ettei mikään ole merkityksetön. Mitä on suurempaa iloa, sitä suurempi pettymys, sitten, vihaa tai vihaa.On tärkeää yrittää olla? “Luulin retorisesti Alfred Vapaa, pastori ja suuri fani Mark Stromského.

” On kauhua että hän vielä tapahtuu, niin epäreilua. Koko Štěpánkovice juhlistaa häntä ja nyt tämä, kauhua. Mutta mielestäni se menee hyvin, et myönnä mitään “, sanoi Tomas Kurka, entinen luokkatoveri kuski.

Samalla hengessä vietiin edelleen havaintoja, sinänsä Stromského Mutta pahin lasten kokemasta. “Ehkä heillä on vielä sankari, he tietävät myös, että se ei ollut tarkoituksellista. En edes halua poistaa sydäntäni, mutta saan sen. Ehkä ensimmäinen esteellisyydestä Amanta lapset menivät päiväkoti tai siellä koulua ja kertoi heille, että isä huijattu ja siksi voitti.Näin se oli niin tuhoutunut, mikä sai minut pahaksi. ”

Nyt hän vain odottaa. “Ja se on kauheaa kolme viikkoa”, hän myöntää. Samalla hän luopuu kaikista mahdollisuuksista, että joku olisi mukana dopingin järjestelmällisessä raivoissa.

“Nykyään kaikki tietävät, että jos hän voittaa, hän menee dopingvalvontaan. Hevosen kasvattaminen voi olla hullua vain, kun hän tietää, että hän saa sen kiinni. Hän olisi toisiaan vastaan, kunnes se nousee pintaan, joka sattuu valmentaa sakot ja kerättyjen hänen koulutus ajokortin “hän sanoo ja lisää:” Kukaan ei tee sitä tarkoituksella. Siitä huolimatta, että tällainen ongelma ilmenee. Se on piss, eikä kukaan halua ratsastaa tällaisen valmentajan takana.Silti ehkä löytänyt tuotteen, joka dopingtestissä ei kiivetä pois. ”

lopputuloksesta riippumatta B näyte keskuslaboratorioliiketoiminnan Newmarket todista mitään Stromsky sanoo:” Arpi on olemassa ja se ei parane, se pysyy siellä ikuisesti . “