Maalivahtimet Pavelec ja Mrázk sijoittui NHL: n tähden joukkoon

Jääkiekko Winnipeg keskiviikon riemuvoitto 4: 1 Vancouver šestizápasovou lopettivat tappioputkeen. He viimeksi juhlivat kahta pistettä vastaan ​​4. marraskuuta Torontossa (voita 4: 2). Ondřej Pavelec oli myös portilla.

Viimeinen Tsekin edustaja jonka edessä kahden edellisen käynnistyy, Jets sai mieluummin Michael Hutchinson, Hän sai 29 luoteja puhtaasta tili se jaetaan vain yksi tavoite Canucks. 27. minuutilla hän käytti voimaa Daniel Sedin ja verrattu pisteet 1: 1.

Still pelissä, mutta kotijoukkue on lisännyt eroa, kun Drew Stafford tulee. Sama pelaaja lisäsi sitten sulakkeen kolmanteen kolmasosaan, samanlainen kuin toinen kahden maalin ampujan Mark Scheifele.Molemmat hyökkääjät olivat tasapainossa (2 + 1), joka sisältyy kaksintaistelu tähtien ohella maalivahti Pavelec.

hyökkäys puuttui Vancouverin Tsekin hyökkääjä Radim Vrbata, joka myös jäi ennen ottelua koulutusta. Valmentaja Willie Desjardins kuitenkin vahvistanut, että hänen vamma ei ole vakava luonne, ja muutaman päivän pitäisi olla kunnossa.

Jo toisen kerran peräkkäin, jääkiekkoilijoiden Detroit kokeilla uudenlaista laajennus kolme pelaajaa kenttään. Maanantaina he onnistuivat voitettuaan 4: 3pp yli Ottawa keskiviikkona vaan on laskenut 1: 2pp s Washington .

voittomaalin teki vierailulla eteenpäin Jevgeni Kuznetsov, joka tuli alas oikealla laidalla osaksi keskikentän ylittäminen ja löysi porsaanreiän asemaan maalivahti Mrazek.Muuten perinteisten luotettava tehoa, kun hän sai 25 27 laukausta vastustajan ja sijoittui joukossa kolme tähteä pelin.

Suurin osa Tšekin maalivahti uhkasi jälleen kapteeni Washington Alex Ovechkin, kuudesta yrityksistä mutta kertaakaan epäonnistui ja edelleen odottaa voittaa Venäjän ammunta ennätys (yhdessä Sergei Fedorov NHL, sijoitettiin molemmat tavoitteet 483). Ovechkin tuli menestyksekkäästi ja tahrattomasti neljännen peräkkäisen kerran. Musta minisarja alkoi 10. marraskuuta myös yhteenottoon Detroitissa, missä Mrazek kaivella kirjaa hänen 15 laukausta.

peliajalla kaksintaisteluun kaiken oleellisen oli tapahtunut aukon kolmas, joka nähtiin molemmissa wickets.Red Wings kokoonpanossa kanssa puolustaja Jakub Kindl (17:18, +/- 0, 1 laukaus) lähetetään ensin johtoon jo 3. minuutti ja Dylan Larkin Capitals torjuttava 11. minuutti, kun Justin Williams valtapelistä.

laajennus päätettiin jäällä Edmonton , joka oli tyytyväinen vahva Chicago . Puolustajat Stanley Cup tuli lopulta kaksi pistettä voitettuaan 4: 3 heille asettamalla osuma Slovakian edustaja Marian Hossa.

Useimmat teistä näytti parantavan henkilökohtaisia ​​tilastoja tuottavaa alokas raportissa voittoisan Blackhawks Artemi Panarin (1 + 2 ).Jo neljättätoista aloittaa takana, mikä tasoittaa henkilökohtainen ennätys uran NHL, sitten kirjoilla tilastojen johtava pisteytyksen kilpailuissa Patrick Kane.

Vastaan ​​Edmonton, Yhdysvaltain edustaja välähti kaksi avustaa ja 30 minuuttia (13 + 17) on kolmipistevetoinen johtaa Tyler Seguin Dallasista (27 pistettä, 10 + 17). Chicago viimeaikaisista tuotto sairasosastosta vastahyökkäykset loivat kokenut Duncan Keith ja Michal Rozsíval (10:31, -1, 1 laukaus) voitti jo kolmannen kerran peräkkäin.