Miksi Sadio Mané osti 300 Liverpool -paitaa kyläänsä Senegalissa

“Muistan AC Milanin ja Liverpoolin vuonna 2005”, Mané selittää. ”Kolme nollaa, sitten 3-3 ja rangaistus. Tämä oli minulle suuri muisti. Katselin kylässäni, Bambalissa. Muistan olevani ystäväni, ison ystäväni kanssa, ja 3-0-luvulla hän oli täysin pois. Hän lakkasi katsomasta ja juoksi kuin hullu päästä pois. Sitten hän palasi lopussa ja hän ei voinut uskoa sitä. Jopa tähän päivään asti hän ei voi uskoa sitä. Hän tuli takaisin pelin jälkeen, kun Liverpool oli voittanut. ”Real Betisin johtaja Quique Setién: miten voittaa Real Madrid Lue lisää

Mané hajoaa nauruksi 13-vuotiaassa muistissa, puolet elämästään.Liverpool eteenpäin nauroi ystävänsä anticsin aikaan – “En tuolloin tukenut Liverpoolia, olin Barcelonan fani,” hän myöntää – mutta ajatuksia klubin kahdeksannesta Euroopan Cupin lopputuloksesta herättävät ylpeyttä. “Jos olisit sanonut, pelaan lopullisesti, sanoisin, että se on elämässäni uskomatonta”, hän sanoo. “Toivottavasti aiomme voittaa.”

Bambali, joka on punaista, yhdistyy Senegalin eteen eteenpäin Real Madridia vastaan ​​Kiovassa. Heidän ylpeytensä Manen nousuun globaaliin stardomiin ei menetä 26-vuotiaalla, joka pysyy säännöllisesti yhteydessä perheeseen ja ystäviin kotiin, mukaan lukien se, joka jäi paluun, joka takasi Liverpoolin viimeisen Mestarien liigan voiton. ”Puhuin hänelle eilen”, Mané sanoo. ”Hän on iso Liverpool-fani. Hän on edelleen Senegalissa.Hänen nimensä on Youssouph Diatta. Hän kysyi minulta, ettei tällä kertaa ole 3-0.

”Kukaan kylässä ei toimi tänä päivänä. Perheeni asuu edelleen kylässä. Äitini ja setäni. He kaikki katsovat. Kylässä on 2000. Ostin 300 Liverpool -paitaa lähettämään kylän ihmisille, jotta fanit voivat käyttää heitä katsomaan finaalia. Aion palata kesällä maailmancupin jälkeen ja toivottavasti näytän kaikille voittajan mitalin. > Istanbul järjesti kuuluisimman nopean tulipalon Liverpoolin suorituskyvyn, jossa oli kolme tavoitetta kuudessa toisessa puolessa minuutissa upealla Milanolla matkalla klubin viidennelle Euroopan cupille.Mutta tuhoisat tulivoiman purskeet ovat olleet tällainen ominaisuus Liverpoolin Mestarien liigan kampanjassa Jürgen Kloppin alla, että edes Real-tiimi, joka ajaa temppuja temppuja vastaan, ei herätä pelkoa. Hoffenheimin pelaaminen, kolme maalia 16 minuutissa ja kaksi toista viiden minuutin loitsua Mariboriin, kaksi yhdeksän Sevillassa ja kolme 15 minuutissa ja kaksi neljästä Spartak Moskovaa vastaan ​​Anfieldissä. Ja se oli vain ryhmän vaihe. Porto, Manchester City ja romanit olivat kaiken kaikkiaan karkotettu poistumisvaiheesta, ennen kuin he voisivat tunnistaa uhkan ja ryhmittyä uudelleen.

“Olisi hyvä jalkapallolle [jos Liverpool voitti], koska pelaamme”, Mané sanoo. ”En voi sanoa, että suurin osa maailmasta haluaa, että Real Madridin fanit sanovat toisin.Ehkä kaikki, jotka eivät ole Real Madrid, Everton, Man Utd ja Man City fani. Mielestäni kaikki muut haluaisivat nähdä, että Liverpool voittaa palkinnon. Real Madrid voitti sen kaksi kertaa ja haluaa kolmannen kerran peräkkäin. Kunnioitamme heitä suurena joukkueena ja suurena klubina historiassa, mutta Liverpoolilla on myös historiaa. Se ei ole helppoa, mutta teemme parhaamme. ”The Fiver: rekisteröidy ja hanki päivittäinen jalkapallo-sähköposti.

Hän lisää:” Ajattelen vain, että on uskomatonta olla finaalissa, ei paine. Olen vain onnellinen ja innostunut. Se on paras aika koko joukkueelle pelata.Joker, ajattelija, ystävä, diktaattori: Jürgen Kloppin monet kasvot Lue lisää

“Olemme parhaassa kunnossa; ei ole väsymystä. Tällainen peli ei tapahdu koko ajan ja se on yksi uran tärkeimmistä. Se ei ole helppoa.Heillä on kokemusta ja ne ovat yksi maailman parhaista joukkueista, mutta meillä on laatu ja voimme voittaa kaikki joukkueet maailmassa.

Liverpool on tämän kauden Mestarien liigan johtava tulostaja, jossa on 40 maalia (lukuun ottamatta kuutta Hoffenheimia vastaan. Manesta, Roberto Firminosta ja Mohamed Salahista vastaa 29 heistä. Se on ennätys, joka kutsuu vertaamaan Liverpoolin pelottavaa edessä olevaa kolmea ja Cristiano Ronaldo ja Karim Benzeman todellista hyökkäystä, vaikkakaan ei Manestä.

“Voit kirjoittaa tämän, en sanonut sitä, ” hän lisää. ”Olemme iloisia, että ihmiset nimeävät meidät tällä tasolla. Kiitos kohteliaisuudesta. Me olemme työskennelleet kovasti töissä tässä Mestarien liigassa. Minulla on aina kunnia pelata näiden hienojen pelaajien rinnalla.Ihmiset puhuvat kolmesta edestä, mutta se on koko joukkue, joka tekee meidät paremmin. He tekivät hyvää työtä auttaakseen meitä saavuttamaan tavoitteet. Se saa meidät onnelliseksi. ”Bambali tunsi epäilemättä.