Suuri vertailu Euroopan kanssa: Pilsenillä on edustajia, Olomoucin oppilaita

Tiesitkö että…

  • …Sparta, mukaan keski-ikä vanhimpia joukkueita Euroopassa?
  • …Bologna tänä vuonna johti hänen Yhteensä 23 uutta pelaajaa, vaikka oppilaat eivät ole pugilistien lukemia? Ja se on suurin osa koko maanosan?
  • …Lviv, päinvastoin, vuonna 2015, sai vain yhden uuden jalkapalloilija?
  • …Olomoucin ryhmien kesken, jotka antavat eniten Euroopassa uskovaisten alue?Ja se on tässä luokassa myös korkealle Zlin?
  • …Pelaajat CSKA Moskva on seuran keskimäärin lähes kuusi vuotta, mikä on korkein Euroopassa?

tilastot perustuvat yksityiskohtaiset raportit International center for Urheilu tutkimuksia (CIES), joka toimii yhdessä University of New Castle Sveitsissä.

Tutkijat yksityiskohtaisesti prosessoidun kolmaskymmenesensimmäinen liigan jalkapallokisoihin Euroopassa.He loivat heille interaktiivinen kartta, joka antaa kuvan Euroopan jalkapallon useissa luokissa (edustajien määrä, osuus nuorten pelaajien, ulkomaalaisten määrä…).

Tilastot perustuvat syksyn kokoonpanot, mutta jotkut arvioi koko kalenterivuoden (tarpeellinen määrä uusia pelaajia parista…).

Lähes 40% Pilsenin pelaajista on edustettuna vähintään kerran tänä vuonna.Se on Tšekin liigan eniten kaikista tiimejä.

Verrattuna Manchester United (72%), TsSKA Moskova (71,4%) ja Real Madrid (69,6%), mutta se on edelleen alhainen, joka, kun otetaan huomioon taloudelliset mahdollisuudet näiden seurojen ei ole yllättävää.

Tsekin top League jäljessä eurooppalaista keskitasoa, vaikka verrattuna vuoteen 2012 sitä kahdesti. Aikaisempaa paremmin edustettuna Edustajainhuone on jopa Bulgariassa (8,2%).

Sen sijaan paras numeroita voi ylpeillä rikas ja vaikutusvaltainen liigoja jossa seurat voivat varaa ostaa ja maksaa kalliita pelaajia.

edustus ulkomaalaisten vähitellen kasvaa Euroopassa ja Tšekissä ei ole poikkeus. Top kotimainen kilpailu on lähes neljännes pelaajia ulkomailta.Silti se on yksi alhaisimpia mantereella.

Ulkomaalaisille vedonlyönti Dukla varsinkin jos ulkomaiset jalkapalloilijoita muodostavat 45% joukkue. Hänen pelipaidat liikkuvan Ranskan hyökkääjä Jean-David Beauguel, Latvian tulppa Kaspar Gorkšs Serbian puolustaja Branislav Milosevic…

Harvat ulkomaalaiset työskentelee nyt Ukrainassa, mutta viime aikoihin asti kuulunut tähän luokkaan Euroopassa keskimääräistä. Mutta sodan takia ulkomaalaiset pelaajat lähtevät vähitellen. Halkaisija on yli neljäkymmentä prosenttia vuonna 2012 laski puoli.

tämä tilasto voi olla ylpeä Tsekin jalkapalloa.Lisää pennut pelaa vain Valko-jossa siirrot ulkomaille, tai päinvastoin ulkomailta johtuu poliittisesta tilanteesta, ehkä hieman vaikeampaa.

pennut on terminologiassa Euroopan jalkapallon pelaaja, joka saa AAA Club, jossa hän työskenteli vähintään kolmen vuoden ikävälillä 15-21 vuotta.

Miksi prosenttiosuus nuorten pelaajien Tšekissä niin korkea? Taloudellisen tilanteen vuoksi. Klubit eivät voi kilpailla Länsi-Euroopan kanssa taistelussa parhaiden jalkapalloilijoiden kanssa, joten he nostavat itselleen. Se on halvempaa ja kätevä lisäksi – parhaat pelaajat voivat myöhemmin myydä.

Olomoucin kuuluu tähän luokkaan jopa Euroopan huipulle. Vain Valko-Venäjällä, Gomelilla ja Neman Grodnoilla on suurempi osuus pennuista.Zlín on kahdeksanneksi.

Muuten, Tšekissä viisi vuotta peräkkäin pitämällä suhde pentujen yli kolmekymmentä prosenttia.

Pidä Bologna tänä vuonna laadittu sen faneille pienemmän testi – muista nimiä kaksikymmentäkolme uudet pelaajat?

ei seura Euroopassa ei tuo enemmän jalkapalloa. Maan ennätys Mladá Boleslav, joka tänä vuonna allekirjoittanut neljätoista uutta pelaajaa.

Mutta silti kuuluu Tsekin konservatiivinen puolilla Eurooppaa. Yksittäisten joukkueet tänä vuonna ovat tuoneet keskimäärin kymmenen uutta pelaajaa (CIES eivät sisällä pelaajia toi). Vielä vähemmän tarvitaan Saksassa, Hollannissa ja Norjassa.

Sparta ovat kuusitoista “vanhin” joukkueita Euroopassa. Keskimääräinen pelaajien keski-ikä on 28,5 vuotta.Letnan joukkue mutta ei kaukana Italian Chievo Verona, missä keskiarvo kääntyi yli kolmekymmentä vuotta.

Muuten, keski-ikä lähestyy ja Sparta Pilsen. Ei ole sattumaa, molemmat joukkueet ovat jo pitkään olleet parhaita tšekkiläisiä joukkueita ja säännöllisesti Euroopan Cupit. Siksi he pelaavat kokeneita pelaajia eikä nuoria, jotka haluavat lähettää heidät muualle. Tšekin liiga on kuitenkin melkein täsmälleen Euroopan keskiarvo. Turkki, jossa vanhimmat pelaajat (keskimäärin 27,3 vuotta), ovat poissa kysymyksistä. Kroatia on listan pohjalla (keskimäärin 23,9 vuotta).

Clubbing ei ole nykyään paljon muotia. Esimerkiksi Fransesco Totti on koko uransa AS Rooma, mutta Euroopassa on harvoja tällaisia ​​toimijoita.Tämä johtuu myös CIES-tilastoista.

Ensinnäkin tämän luokan määritelmä. Tilastot laskivat kuinka pitkät pelaajat ovat yksittäisten ensimmäisen liigan joukkueiden jäseniä. Siksi on keskimääräinen aika alkamisesta joukkueen siirron jälkeen muuallakin.

Vaikka Englannissa jalkapallo niiden seurat keskimäärin 2,8 vuotta ja Serbiassa on noin enemmän kuin vuotta aiemmin.

< p> Isommat erot ovat molempien tšekkiläisten versioiden kohdalla. Zlin, Teplice ja Plzen ovat heidän joukkue pelaajat keskimäärin yli kolme vuotta, mutta Ostrava, Slavia ja Příbram tai kahden vuoden aikana.

Muuten, pisin tällä hetkellä “palvelee” pelaajia CSKA Moskva, missä keskiarvo nousi 5,67 vuotta. Vain yhdeksän muuta klubiä on saatu yli neljä vuotta.