Tervetuloa Ruotsi

Se, joka ei halua tulla paremmaksi ennustajaksi eikä unohda johtaa kapperin luokitusta, on huono. Kuitenkin lähes kaikki pelaajat pysähtyvät amatöörien tasolla ja eivät saavuta erinomaisia ​​tuloksia. Joten mikä on onnistuneen capperin salaisuus: onnea, kovaa työtä tai jotain muuta? Vastaus tähän kysymykseen on TOP Cappersin menestystarinoita.
Tony kukkii

Urheiluvedonlyöntien tennismailojen analyysi

Tony Bloomin uhka pelaamiseen ilmeni jo varhaisessa iässä. He sanovat, että tämä veto siirtyi hänelle isoisältä, joka katosi jatkuvasti kortti- tai vedonlyöntiyrityksissä. Kuten valtaosa pelaajista, isoisä Tony hävisi. Hän ei kuitenkaan koskaan menettänyt valvontaa ja pystyi aina pysähtymään ajoissa.

Tony, kun hän oli vielä koulupoika, juoksi kaikki rahat rahapeleissä. Ei ikärajaa pysäyttänyt häntä: oli mahdollista pelata vain 18-vuotiaana; ei se, että joudut ohittamaan luokkia eliittiopistossa ja pakenemaan kaupungin vastakkaiseen päähän. Jopa jatkuvat välkomstbonus tappiot eivät pysäyttäneet Tonya.

Yliopiston jälkeen Tony opiskeli matematiikkaa Manchesterin yliopistossa. Samalla hän työskenteli suuressa tilintarkastusyhteisössä Ernst & Youngissa. Hän kyllästyi nopeasti ja Tony päätti tulla ammattilaiseksi paremmin. Hän teki erittäin aggressiivisia vetoja: illalla hän menetti jopa viisi kiloa. Mutta yhä useammin voitti. Matemaattinen tausta ja kertynyt kokemus ovat tehneet työnsä.

Tony on kehittänyt strategiansa, hinnat ovat kasvaneet joka kuukausi. Ennen vedonvälittäjiä oli kysymys – joko pettää tappioita tai yritä houkutella lahjakas nuori mies hänen puolelleen.

Toinen vaihtoehto on järjestetty. Tony aloitti vedonvälittäjäyrityksen Victor Chandlerin. Yhteistyössä syntyi hedelmää Tony: n ensimmäisen Thaimaan matkalle, josta hän toi Aasian kokonaisuuden Yhdistyneeseen kuningaskuntaan. Tuolloin vain harvat ymmärsivät, miten tehdä rahaa sen kanssa. Tony nimitettiin johtajaksi. Hän kehitti matemaattisen mallin, muodosti linjan ja käynnisti tuotteen massoihin.